Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severlerle buluşan Emanet dizisi 103. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Emanet 103. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti olan 27 Ocak 2021 Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği dizinin yayınlanan son bölümüne Yaman Kırımlı ile Seher’in evlilik kararı damga vurmuştu. Yusuf’un ellerinden alınmaması için önemli bir karar veren ikili, Yusuf için her şeyi yapmaya hazır olduklarını gösterdiler. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan (Yaman) ve Sıla Türkoğlu’nun (Seher) paylaştığı dizinin oyuncuları arasında ayrıca Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) yer alıyor. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların hikayesi heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile yayınını sürdürecek. Bir tarafta ablasının ölümünün ardından yeğeni Yusuf’a sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer tarafta ise abisinin emaneti olan yeğeninin korumak için her şeyi göze alabilecek bir adam olan Yaman Kırımlı var. İki ayrı dünyanın insanını aşk buluşturacak.

Emanet 103. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti izle

Emanet 103. Bölüm fragmanı yeni bölüm özeti Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Başarılı oyuncuları, sürükleyici hikayesi ve heyecanın giderek arttığı bölümleri ile ekrana gelen Emanet dizisinin 103. Bölümü Çarşamba günü saat 19.00’da dizi severlerin beğenisine sunulacak.

Emanet 27 Ocak 2021 Çarşamba fragmanı son bölüm özeti

Emanet 27 Ocak 2021 Çarşamba fragmanı son bölüm özeti yayına girdi. Nazmiye Yılmaz’ın hikayesini Başak Yazı Odası senaryoya döküyor. Diziyi Ayhan Özen ve Taner Tunç yönetiyor. Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekilen dizi büyük ilgiyle takip ediliyor.