Emanet 108. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm fragmanı Kanal 7’in ve Türk yapımının hesaplarından paylaşıldı. Emanet dizisinin 108. Bölümünde, nikâh tarihi yaklaştıkça Seher’in heyecanı daha da artacak. İkbal ise Selim ile buluşup planının yeni aşamasını hayata geçirmeye çalışacak. Selim ile birlikte hareket etmek isteyen İkbal, ona Seher’den vazgeçmemesini söyleyecek. Selim’in Seher ile Yaman’ın ise Zuhal ile evlenmesini isteyen İkbal, Seher’i aradan çıkarmak için her yolu deneyecek. İkbal, Selim’in bu teklifi kabul etmesi halinde herkesin kazanacağını söyleyecek. Seher ise taksi ile giderken gaspa uğrayacak ve ne yapacağını şaşıracak. Konağa Ela’nın gelişi ile huzursuz olan Seher’i daha nelerin beklediği sorusu ise Emanet dizisinin 108. Bölümünde yanıt bulacak. Seher’i fevri bir çıkış yapması için zorlayan İkbal, Ela ile Yaman’ın ne kadar yakın olduğunu ona yeniden hatırlatacak ve Seher’in tepkisini ölçmeye çalışacak. Tüm bu gelişmeler karşısında Seher’in nasıl bir tavır takınacağı ise 108. Bölümde ortaya çıkacak. Emanet dizisinin heyecanla beklenen son bölümü 3 Şubat Çarşamba akşamı 19.00’da ekranlarda yerini alacak.

Emanet 108. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet 108. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 108. Bölümünde, Selim’i Seher konusunda harekete geçirmeye çalışan İkbal, ona gerçek bir aşık mı, yoksa sünepe mi olduğunu kanıtlamanın fırsatını sunacak. Seher’in İkbal ile Selim’in gizlice buluşup konuştuğunu görüp görmeyeceği de yeni bölümde yanıt bulacak sorular arasında yer alacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 3 Şubat 2021 Çarşamba tanıtımı yayınlandı. Hayatını tamamen değiştirecek bir evliliğe doğru ilerleyen Seher’in kafasında soru işaretleri yanacak. İkbal’in oyununa gelen Seher, Yaman Kırımlı’dan adım adım uzaklaşmaya başlayacak. İkbal ise planını işlemeye devam edecek ve Seher’den tamamen kurtulmak için bu kez de Selim’i devreye sokmaya çalışacak.