Emanet 110. Bölüm fragmanı özeti olan Kanal 7 Emanet yeni bölüm fragmanı 5 Şubat Cuma tanıtımı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Emanet dizisinin 110. Bölümünde Yaman Kırımlı ile Seher arasında duygusal bir yakınlaşma olacak. Yaman’a olan ilgisini açıkça belli etmeye başlayan Seher, Yaman hakkında konuşacak ve “Bazen bir cümle söyler ya da öyle bir şey yapar ki, bir yanda en yakının oluverir. Gözleri ile insanın içini görür. Yüreğini, duygularını, aklını görür bir bakışıyla” sözlerini söyleyecek. Yaman ile Seher yakınlaşması Emanet dizisinin 110. Bölümüne damga vuracak. Diğer taraftan İkbal, artık durup beklemeyeceğini, Seher meselesini kökten halledeceğini dile getirecek. İkbal, bundan sonra hiçbir şeyin önüne çıkmasına izin vermeyeceğini söyleyip harekete geçecek. Ela ise Seher ile konuşacak ve merak ettiği şeyler olduğunu söyleyip, Yaman’la birbirlerine nasıl âşık olduklarını öğrenmeye çalışacak. İkbal, Selim ile buluşacak ve ona son şansının olduğunu hatırlatacak. Yaman ve Seher evliliği ile onu sonsuza kadar kaybedeceğini söyleyip Selim’i harekete geçmeye zorlayacak. Selim’in Seher hamlesi Emanet dizisinin 110. Bölümünde izleyicilerle buluşacak. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü Cuma akşamı saat 19.00’da ekranlara gelecek.

Emanet 110. Bölüm fragmanı özeti izle

Emanet 110. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Emanet dizisinin 110. Bölümünde Seher, Yaman ve Ela birlikte çalışırken onlara kahve götürecek. İkilinin birbirine çok yakın olduğunu gören Seher onları kıskanacak. Zuhal ise Seher’in fevri hareket etmesini sağlamak için onu kızdırmaya çalışacak. Yaman ve Ela’nın onu yanlarında istemediğini söyleyecek. Seher’in bu yakınlığa karşı ne yapacağı da Emanet dizisinin 110. Bölümünde belli olacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 5 Şubat Cuma tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Türk yapımının son bölümünde konakta işler daha da karışacak. İkbal, Seher’den kurtulmak için son hamlelerini yaparken, Yaman ise Seher’e olan ilgisinin göstermeye başlayacak. Seher’in heyecanı daha da artacak ancak Yaman ile Ela’yı yakın görüp bu duruma oldukça üzülecek.