Emanet 115. Bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm fragmanı 12 Şubat Cuma tanıtımı Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yaman Kırımlı ile Seher birbirlerinin fotoğraflarına bakıp hayallere daldı. İkbal ve Zuhal de boş durmadı ve Seher’in zor durumda kalması ve Yaman’ın onu evden kovması için kredi kartı numarasına başvurdular. Bu plana Selim de dahil oldu ve hep birlikte Seher’e kumpas kurmaya çalıştılar. Emanet dizisinin 115. Bölümünde İkbal ile Seher birlikte kuyumcuya gittiler. Seher kuyumcudan Yaman Kırımlı için bir kalem alıp ona hediye etti. Yaman ise artık hep bu kalemi kullanacağını söyledi. Daha sonra kredi kartından yapılan ödeme ortaya çıkınca Seher gözyaşlarına hakim olamadı ve bunun sebebini bilmediğini söyledi. Yaman da onu teselli edip neden kaynaklandığını bulacağını söyledi. Emanet dizisinin yeni bölümünde yine dizi severleri ekran başına kilitleyecek gelişmeler yaşanacak. Emanet 115. Bölümü Cuma günü saat 19.00’da izleyicilerle buluşacak.

Emanet 115. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 115. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Ayhan Özen ve Taner Tunç’un yönettiği, proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan, Başak Yazı Odası tarafından senaryosu hazırlanan ve Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Karamel Yapım tarafından çekilen Emanet dizisinin başrollerini Yaman Kırımlı rolü ile Halil İbrahim Ceyhan ve Seher rolü ile Sıla Türkoğlu paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca  Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız yer alıyor.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 12 Şubat Cuma

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 12 Şubat Cuma tanıtımı yayınlandı. Dizinin 115. Bölümünde yine heyecan kaldığı yerden devam edecek. Seher’i konaktan göndermek ve Yaman’ın sadece Zuhal’e kalması için planlarına ara vermeden devam eden İkbal, bu uğurda her yolu denemeyi sürdürecek. Yaman’ın bu planların İkbal tarafından yapıldığını anlayıp anlamayacağı sorusu ise dizinin yeni bölümlerinde yanıt bulacak. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü olan Emanet dizisinde annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi görüp koruyan Seher ve Yaman’ın yüreklere dokunan hikayesi ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölümleri hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınını sürdürecek.