Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün dizi severler ile buluşan Türk yapımı Emanet dizisinin 122. Bölümü Salı akşamı yayında olacak. Emanet 122. Bölüm fragmanı özeti olan 23 Şubat Salı Emanet yeni bölüm fragmanı tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin yayınlanan son bölümüne Arif Baba’nın sözleri damga vurmuştu. Yaman ile konuşan Arif Baba, Seher ile Yaman arasında yaşananlar hakkında yorum yapmış, dilleri sussa da, kalplerinin konuştuğunu, dillerinin söyleyemediğini kalplerinin söylediğini dile getirmişti ve Yaman’ın artık harekete geçmesi gerektiğini söylemişti. Emanet dizisinin 122. Bölümünde ise Selim, konağın kapısına dayanacak ve tüm gerçekleri anlatacağını söyleyecek. İkbal ise Selim’in bu isteğinin kendi sonu olacağını bilerek onu engellemeye çalışacak. Emanet dizisinin yeni bölümüne Seher’e söylenen “Eğer ben de küçücük bir şey biliyorsam, Yaman bugün yarın seninle konuşur. Şuraya yazıyorum. Sana karşı ne hissediyorsa açık açık söyleyecek yakında” sözleri damga vuracak. Dizinin 122. Bölümünde ayrıca Zuhal yine Yaman Kırımlı ile konuşup Seher’in onu ve herkesi kandırdığını söyleyecek. Zuhal, Seher’in melek yüzlü bir şeytan olduğunu söyleyecek. Yaman ise “Haddini bil, ağzını açık tek kelime daha etmeyeceksin. Yarın da defolup gideceksin bu konaktan” diyerek Zuhal’i susturacak. Emanet dizisinin 122. Bölümü Salı akşamı saat 19.00’da ekranlarda olacak.

Emanet 122. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 122. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Türk yapımının 122. Bölümünde Yaman ile Seher’in arasında duygusal anlar yaşanacak. Yaman, Seher ile konuşmaya çalışacak ve ona söylemesi gereken bir şey olduğunu dile getirecek. Söyleyeceği şeyin ikisinin hayatını etkileyeceğinden çok önemli olduğunu kaydeden Yaman, aslında bunu onunla daha önce konuşması gerektiğini kaydedecek. Yaman’ın ne söyleyeceği sorusu ise dizinin 122. Bölümünde yanıt bulacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti yayınlandı. Dizinin son bölümünde Selim konağa gelecek ve İkbal’i tüm gerçekleri anlatmakla tehdit edecek. Köşeye sıkışan İkbal’in ne yapacağı ise yeni bölümde belli olacak. Heyecanın giderek arttığı dizinin yeni bölümünde büyük hesaplaşmalar ekranda olacak.

Emanet 23 Şubat Salı fragmanı özeti izle

Emanet dizisi 23 Şubat Salı fragmanı özeti dizi severlerle buluştu. Oyuncuları arasında Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimlerinin yer aldığı dizi Kocaeli Darıca’da çekiliyor.