Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen Türk dizilerinden olan Emanet dizisi hız kesmeden sürüyor. Emanet 52. Bölüm fragmanı tanıtımı olan Emanet yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin yeni bölümünde Yusuf’un velayeti Seher’e verilirken, bu haber Yaman ve Seher’i hiç olmadığı kadar derinden etkileyecek. Kiraz, Ali’nin kırıcı sözlerinden dolayı çok üzülecek. Begüm ise Kiraz ile ilgili işine yarayacak bilgiler edinmeye başlayacak. Karamel Yapım tarafından çekilen Emanet dizisi hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Emanet dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Emanet 17 Kasım Salı fragmanı tanıtımı yayına girdi.

EMANET 52. BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI İZLE – EMANET SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Emanet dizisi son bölüm özeti fragmanı olan Emanet 52. Bölüm fragmanı tanıtımı yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan ve Hilal Yıldız’ın yer aldığı Emanet dizisinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor.

EMANET DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ İZLE – EMANET 17 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 17 Kasım fragmanı özeti Kanal 7’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Nazmiye Yılmaz’ın hikayesini yazdığı Emanet dizisi Karamel Yapım tarafından çekiliyor.