Kanal 7’nin yeni Türk yapımı Emanet dizisi 57. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Emanet 57. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet son bölüm fragmanı özeti ekranlardaki yerini aldı. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan hikayesi Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Bir tarafta yeğenine sahip çıkmak isteyen Seher, diğer tarafta abisinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman var. Emanet dizisinin oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri var. Emanet yeni bölüm özeti fragmanı olan Emanet 24 Kasım fragmanı özeti ve tanıtım detayları haberimizde yer alıyor.

EMANET 57. BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI – EMANET YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Emanet 57. Bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet yeni bölüm özeti fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün saat 19.00’da dizi severler ile buluşan Emanet dizisinin hikayesi ve senaryosu Nazmiye Yılmaz’a ait.

EMANET SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ VE TANITIMI – EMANET 24 KASIM FRAGMANI ÖZETİ

Emanet dizisi son bölüm fragmanı özeti ve tanıtımı olan Emanet 24 Kasım fragmanı özeti yayınlandı. Karamel Yapım tarafından çekilen Emanet dizisinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ile Taner Tunç oturuyor.