Kanal 7 Türk dizileri arasında yer alan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Emanet dizisi 100. Bölümü ile yayında olacak. Emanet yeni bölüm fragmanı 100. Bölüm özeti olan 22 Ocak 2021 Cuma tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Başarılı oyuncu kadrosu, sürükleyici hikayesi ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile yayında olan Türk yapımının 100. Bölümü yine çok konuşulacak. Dizi severleri ekran başına kilitlemeyi başaran dizi, 100. Bölümü ile Cuma akşamı saat 19.00’da yayında olacak. Dramatik sahneleri ile dizi severleri kendisine bağlayan, aşk sahneleri ile yürekleri ısıtan Emanet dizisi, destansı aşk hikayelerini, kıskançlıkları ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşırken, duygusal sahneleri ile kalplere dokunuyor. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. İkili, yeni bir evde yeni bir hayat kurmanın hazırlıklarını yaparken, Zuhal ve İkbal ise boş durmuyor ve Seher’in aradan çekilmesi için ellerinden geleni yapıyorlar. İkili son olarak yeni bir planla daha ekranlara geldi. Ziya’yı delirten İkbal, Yusuf’un konağa geri getirtilmesinin ardından ihbar edilmesinin planını kurdu.

Emanet yeni bölüm fragmanı 100. Bölüm özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı 100. Bölüm özeti dizi severlerin beğenisine sunuldu. Halil İbrahim Ceyhan (Yaman) ve genç oyuncu Sıla Türkoğlu’nun (Seher) başrollerde yer aldığı yapımın oyuncuları arasında ayrıca Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) yer alıyor.

Emanet 22 Ocak 2021 Cuma özeti son bölüm fragmanı izle Kanal 7

Emanet 22 Ocak 2021 Cuma özeti son bölüm fragmanı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma açıldı. Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekilen dizinin senaryosunu Başak Yazı Odası hazırlıyor.