Emanet yeni bölüm fragmanı 103. Bölüm özeti olan Emanet 27 Ocak tanıtımı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıldı. Oyuncu Halil İbrahim Ceyhan’ın Yaman Kırımlı rolü ile genç oyuncu Sıla Türkoğlu’nun ise Seher rolü ile başrolleri paylaştığı Türk yapımının oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal), Hilal Yıldız (Zuhal) ve Tolga Pancaroğlu ile Gözde Gürkan var. Projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan yapımın yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor. Başak Yazı Odası tarafından senaryosu yazılan dizi Karamel Yapım tarafından Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekiliyor. Dramatik sahneleri ile izleyiciyi kendisine bağlayan, aşk sahneleri ile yürekleri ısıtan Emanet dizisi, destansı aşk hikayelerini, kıskançlıkları ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşıyor ve duygusal sahneleri ile de yüreklere dokunuyor. Dizinin 103. Bölümü heyecanla bekleniyor. Çarşamba günü saat 19.00’da yayınlanan yeni bölümde Yaman ve Seher’in nasıl davranacağı ve konakta ne yapacakları sorusu cevap bekliyor.

Emanet yeni bölüm fragmanı 103. Bölüm özeti izle Kanal 7

Emanet yeni bölüm fragmanı 103. Bölüm özeti Kanal 7’nin sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin ilgisine sunuldu. Büyük bir hayran kitlesine sahip Türk yapımı yeni bölümü ile yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Emanet dizisi 27 Ocak 2021 Çarşamba özeti son bölüm fragmanı

Emanet dizisi 27 Ocak 2021 Çarşamba özeti son bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi görüp korumaya çalışan Seher ve Yaman bu süreçte çok zor sınavlardan geçmeye devam edecek. İkili, Yusuf için her şeyi yapabileceklerini yeni bölümde de kanıtlayacaklar.