Emanet yeni bölüm fragmanı 106. Bölüm özeti olan 1 Şubat 2021 Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya sayfaları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Büyük bir hayran kitlesinin ilgiyle takip ettiği dizinin 106. Bölümü Pazartesi akşamı saat 19.00’da yayınlanacak. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan (Yaman) ve Sıla Türkoğlu’nun (Seher) paylaştığı yapımın oyuncuları arasında ayrıca Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) ile Tolga Pancaroğlu yer alıyor. Emanet dizisinin projesi ve hikayesi, Yemin dizisine de imza atan Nazmiye Yılmaz’a ait. Dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor. Diziyi Karamel Yapım, Kocaeli’nin Darıca ilçesinde çekiyor ve senaryoyu Başak Yazı Odası hazırlıyor. Dramatik sahneleri ile izleyiciyi kendisine bağlayan Türk yapımı, aşk sahneleri ile yürekleri ısıtıyor. Destansı aşk hikayeleri, kıskançlıkları ve entrikaları en güçlü haliyle ekranlara taşıyor. Emanet dizisi, duygusal sahneleri ile yüreklere dokunmaya devam ediyor.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 1 Şubat Pazartesi

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 1 Şubat tanıtımı yayına girdi. Başarılı oyuncuları, sürükleyici hikâyesi ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan dizi, annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsünü ekranlara taşınıyor.

Emanet 106. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 106. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü, 106. Bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. Yaman Kırımlı ve Seher’in heyecanla beklenen evliliğinde bir adım daha aşılacak.