Emanet yeni bölüm fragmanı 108. Bölüm özeti olan Emanet 3 Şubat Çarşamba tanıtımı Kanal 7’nin ve Türk yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin beğenisine sunuldu. Yaman Kırımlı rolü ile Halil İbrahim Ceyhan ve Seher rolü ile Sıla Türkoğlu’nun başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan (Yusuf), Gülderen Güler (Kiraz), Melih Özkaya (Ali), Gülay Özdem (İkbal) ve Hilal Yıldız (Zuhal) ile Tolga Pancaroğlu rol alıyor. Bir yanda ablasının ölümü ile sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer tarafta abisinin emanetini korumak için her şeyi göze alabilecek bir adam olan Yaman Kırımlı var. İki ayrı dünyanın insanı ortak bir mücadelede buluşuyor. Geceyle gündüzün mücadelesinde kazanan aşk oluyor. Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi görüp koruyan Yaman ve Seher’in yüreklere dokunan öyküsü hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Emanet dizisinin 108. Bölümünde heyecan yine dorukta olacak.

Emanet yeni bölüm fragmanı 3 Şubat Çarşamba özeti izle

Emanet yeni bölüm fragmanı 3 Şubat Çarşamba özeti Kanal 7 tarafından paylaşıma sunuldu. Ayhan Özen ve Taner Tunç’un yönettiği, proje ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait olan ve senaryosunu Başak Yazı Odası’nın hazırladığı Türk yapımı Kocaeli’nin Darıca ilçesinde Karamel Yapım tarafından çekiliyor.

Emanet 108. Bölüm fragmanı özeti izle son bölüm

Emanet 108. Bölüm fragmanı özeti olan son bölüm tanıtımı yayına girdi. Dramatik sahneleri ile dizi severleri kendine bağlayan, aşk sahneleri ile kalpleri ısıtan Emanet dizisi duygusal sahneleri ile de yüreklere dokunuyor.