Kanal 7’de hafta içi her gün dizi severlerle buluşan Emanet dizisinin 109. Bölümü Perşembe akşamı saat 19.00’da ekranlarda olacak. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Seher yine köşeye sıkışacak. İkbal’in planları Seher’e zarar vermeye devam ederken, nikâh tarihi yaklaşan Seher’in kafasındaki soru işaretlerinden nasıl kurtulacağı da yeni bölümlerde ortaya çıkacak. Ela’nın Yaman’a olan yakın ilgisinden rahatsız olan Seher, Selim’in beklenmeyen hareketleri ile de karşılaşacak. İkbal’in planları adım adım ilerlerken, Zuhal ise heyecanla Seher’in ortadan kalkmasını bekleyecek. Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan Emanet 109. Bölüm fragmanı 4 Şubat 2021 Perşembe tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Çekimlerine Kocaeli’nin Darıca ilçesinde devam edilen ve başarılı oyuncuları, sürükleyici hikayesi ve heyecanın eksik olmadığı bölümleri ile ekrana gelen Emanet dizisinin 109. Bölümü yine dizi severleri ekran başına kilitleyecek.

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti izle 4 Şubat Perşembe

Emanet yeni bölüm fragmanı özeti olan 4 Şubat Perşembe tanıtımı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Karamel Yapım tarafından çekilen, Ayhan Özen ve Taner Tunç tarafından yönetilen, Başak Yazı Odası’nın senaryosunu yazdığı Emanet dizisinin projesi ve hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait. Bir emaneti aşkla korumaya çalışanları öyküsünde Yaman ve Seher’in dokunaklı hikayesi ekranlara geliyor.

Emanet 109. Bölüm fragmanı özeti izle Kanal 7

Emanet 109. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Başrollerini Halil İbrahim Ceyhan  ve Sıla Türkoğlu’nun paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler, Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan ve Hilal Yıldız yer alıyor.