Emanet yeni bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Emanet 60. Bölüm özeti fragmanı dizi severler ile buluştu. Kanal 7 tarafından paylaşılan fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. Bir emanetle değişen hayatların öyküsü Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanıyor. Annesi ve babası ölen Yusuf’u kutsal bir emanet gibi görerek koruyan Seher ile Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi Cuma günü saat 19.00’da yeni bölümü ile yayında olacak. Emanet son bölüm özeti fragmanı ve tanıtımı olan Emanet 27 Kasım özeti fragmanı yayına girdi.

EMANET YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – EMANET 27 KASIM ÖZETİ FRAGMANI

Emanet dizisi yeni bölüm özeti fragmanı olan Emanet 27 Kasım özeti fragmanı yayınlandı. Kanal 7’nin sevilen Türk dizisinin hikayesi Nazmiye Yılmaz’a ait. Karamel Yapım tarafından çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özen ve Taner Tunç oturuyor.

EMANET 60. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI İZLE – EMANET SON BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Emanet 60. Bölüm özeti fragmanı olan Emanet son bölüm özeti fragmanı yayına girdi. İlgiyle takip edilen dizinin oyuncu kadrosunda Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız isimleri rol alıyor.