Sunucu ve televizyon programcısı Esra Erol Özbir, yaptığı programlar ve izlenme oranları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Evlilik programı sunmaya Flash TV’de başlayan, daha sonra Esra Erol’la İzdivaç, Esra Erol’la Evlen Benimle adlı programların da sunuculuğunu yapan Esra Erol Özbir, ATV ekranlarında devam eden Esra Erol’da adlı programı hazırlayıp sunmaya devam ediyor.

Esra Erol’un özel hayatı ve kiminle evli olduğunu merak eden izleyiciler, Esra Erol kimdir, Esra Erol aslen nereli, Esra Erol kaç yaşında, Esra Erol’un kocası / eşi kim? Sorularına yanıt aramaya devam ediyor. Birçok ödülün sahibi olan ve televizyon ekranlarının en çok izlenen programlarından birini sunmaya devam eden Esra Erol’un yaşamına dair ayrıntılar ganobet haberimizde yer alıyor.

Esra Erol kimdir kaç yaşında?

Esra Erol 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul’da doğdu. 38 yaşında olan Esra Erol göçmen bir baba ve Sinoplu bir annenin beş kızından biridir. İlk, orta ve lise eğitimini Kütahya’da tamamlayan, beden eğitimi öğretmeni olmayı planlarken televizyoncu olan Esra Erol, lise yıllarında yerel radyo ve televizyonlarda görülmeye başladı ve kariyerini hızlı adımlarla sürdürdü. Altın Kelebek ödülü de alan Esra Erol, bir çok sosyal sorumluluk projesini de yönetti.

Esra Erol aslen nereli?

Esra Erol aslen Sinop Ayancıklıdır. Maltepe Üniversitesi’nde diksiyon-spikerlik eğitimi alan ve Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde okuyan Esra Erol, Kanal D ekranlarında Turkuaz programını sunmasının ardından başka bir kanalda sunuculuğa devam etti. Daha sonra izdivaç programları sunan Esra Erol, bu programlarla geniş kitleler tarafından tanındı. Dizi ve filmlerde de rol alan Esra Erol, ATV ekranlarında 2015 yılından bu yana devam eden Esra Erol’da adlı programı hazırlayıp sunmaya devam ediyor.

Esra Erol'un kocası eşi kim, Esra Erol kiminle evli?

Esra Erol’un kocası / eşi Ali Özbir’dir. Esra Erol ile Ali Özbir 2 Temmuz 2010 tarihinde canlı yayında evlendi. Esra Erol ile Ali Özbir’in 2 erkek çocuğu var. İdris Ali Özbir ve Ömer Erol Özbir çiftin çocuklarıdır.