Eyvah Eyvah 2 filminin çekim ve yayın ayrıntıları merak ediliyor. Eyvah Eyvah 2 filmi nerede çekildi, Eyvah Eyvah 2 filmi oyuncuları isimleri, Eyvah Eyvah 2 filmi ne zaman çekildi, Eyvah Eyvah 2 filmi hangi kanalda oynuyor sorularının yanıtları ortaya çıktı. Eyyvah Eyvah 2 filminde kahkaha kaldığı yerden devam edecek. Hüseyin Badem ve Firuzan tekrar bir araya gelecek ve macera başlayacak. Babası Ali Rıza Şeker'i İstanbul'da bulan Hüseyin'in tek bir amacı kaldı. O da sevdiği Müjgan'a kavuşmak. Memleketi Geyikli'ye dönen Hüseyin, Müjgan'ın kalbini kazanmak için elinden geleni yapacak.

Eyvah Eyvah 2 filminin oyuncu kadrosunda Demet Akbağ, Ata Demirer, Özge Borak, Salih Kalyon ve Alican Yücesoy rol alıyor. Filmin senaryosunu Ata Demirer yazdı. Yapımcısı Necati Akpınar olan filmin yönetmen koltuğunda Hakan Algül oturuyor. Eyvah Eyvah 2 filminin müziklerini Fahir Atakoğlu ve Serkan Çağrı hazırladı. BKM Film tarafından çekilen film televizyon ekranlarında sinemaseverler ile buluşmaya limosbet devam ediyor.

Eyvah Eyvah 2 filmi ne zaman çekildi?

Eyvah Eyvah 2 filmi 2010 yılında çekildi. Film 7 Ocak 2011 tarihinde vizyona girerek izleyicilerle buluştu. 500 bin dolar bütçe ile çekilen film 26 milyon 362 bin dolar hasılat elde etti. Vizyonda kaldığı süre boyunca 3 milyon 947 bin 988 kişi tarafından izlendi. Eyvah Eyvah serisinin ikinci yapımı olan filmin devam filmi de çekildi. 7 Ocak 2011 tarihinde Türkiye genelinde gösterime giren film, gösterime girdiği tarihten itibaren ilk üç gün boyunca 801 bin 863 kişi tarafından seyredildi. Film ayrıca 4. haftasında 3 milyon 123 bin seyirci rakamına ulaştı. Elde ettiği bu izleyici ile tüm zamanların en çok izlenen Türk filmleri arasında ilk 10 film arasına girdi.

Eyvah Eyvah 2 filmi nerede çekildi?

Eyvah Eyvah 2 filmi Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Geyikli Kasabası’nda çekildi. Filmin çekimlerinin bir bölümü Bozcaada’da yapıldı. Filmin çekimleri Kuzey Ege bölgesinde tamamlandı. Eyvah Eyvah 2 filminin çekimlerinin tamamlanmasının ardından film sinemaseverler ile beyazperdede limosbet giriş buluştu.

Eyvah Eyvah 2 filmi hangi kanalda oynuyor?

Eyvah Eyvah 2 filmi Star TV kanalında oynuyor. Film 27 Eylül akşamı saat 20.00’de izleyicilerle Star TV ekranlarında buluşacak.

Eyvah Eyvah 2 filmi oyuncuları isimleri

  • Ata Demirer - Hüseyin Badem
  • Demet Akbağ - Firuzan
  • Özge Borak - Müjgan
  • Salih Kalyon - Halil Dede
  • Alican Yücesoy - İbrahim
  • Tanju Tuncel - Hatice Nine
  • Ayşe Nil Şamlıoğlu
  • Meray Ülgen - Ali Rıza Şeker
  • Selçuk Uluergüven - Davut
  • Tarık Ünlüoğlu - Edremit

Eyvah Eyvah 2 filminin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler var; Şener Kökkaya, Bican Günalan – Ramiz, Teoman Kumbaracıbaşı – İspanyol, Murat Serezli, Şehsuvar Aktaş – İrfan. Hande Dane – Sema, Caner Alkaya – Melek, Okan Çabalar - Berber Murat, Rafi Emeksiz, Kahraman Sivri, Özkan Çınarlı, Neslihan Aka ve Hamdi Alp.