Yıllarca CNN Türk kanalında ekranlara gelen ve kendine has haberciliği ile herkesin dikkatini çeken Gazeteci ve Haber Muhabiri Fulya Öztürk, Fox TV kanalında Fulya ile Umudun Olsun adlı programı hazırlayıp sunuyor. Fox TV Fulya Öztürk kimdir, Fulya Öztürk aslen nereli, Fulya Öztürk kaç yaşında, Fulya Öztürk evli mi ve Fulya Öztürk boyu kaç sorularının yanıtları araştırılıyor. 2020 yılında düzenlenen İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Ödül Töreni’nde “Ermenistan sivil katliamı” başlıklı haberi ile “Yılın Haberi” ödülünü kazanan Fulya Öztürk, insanın olduğu her yerde olmayı seven biri olarak dikkat çekiyor.

Fulya Öztürk’ün sanatçı yönü de var. Çocukluk yıllarından başlayan ve üniversite yıllarına kadar devam eden müzik eğitimi sürecinde Türk Sanat Müziği eğitimi alan Öztürk, sadece eğitim almakla kalmamış, memleketi olan Adana’da birçok konser etkinliğine katılarak yeteneğini sergilemiş. Müziği hayatının bir parçası olarak gören Öztürk, müzik tutkusundan vazgeçmeyeceğini jetgobet söylüyor.

Fox TV ekranlarında Fulya ile Umudun Olsun programı ile yeniden dikkatleri üzerine çeken Fulya Öztürk, haberciliğinin yanı sıra yardımseverliği ile de çok konuşuluyor. İlerleyen yıllarda bir vakıf kurma hayalinin olduğunu söyleyen Öztürk, yardıma muhtaç olan insanlara destek olmak istediğini dile getiriyor.

Fox TV Fulya Öztürk kimdir?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programını hazırlayıp sunan Fulya Öztürk 5 Ocak 1989 doğumludur. Adana’nın Seyhan ilçesinde dünyaya gözlerini açan Öztürk, lise eğitimini Adana Gündoğdu Koleji’nde tamamlamıştır. 2006 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon Bölümü’nü kazandı. Aynı yıl televizyonculuk kariyerine ilk adımını attı. 2007 yılında Doğan TV’de ve Star TV’de stajını tamamladı.
Gazeteci ve haber muhabiri olarak profesyonel iş kariyerine 2008 yılında CNN Türk’te başlayan Fulya Öztürk, 2010 yılında CNN Türk Haber Merkezi’ne geçti. Burada 3 yıl kurgu editörlüğü yaptı. Birçok belgeselin ve haberin kurgusuna imza attı. 2013 yılında saha muhabirliğine adım attı. Sahada yaptığı haberlerle jetgobet giriş çok konuşuldu.

Fulya Öztürk aslen nereli?

Gazeteci ve sunucu Fulya Öztürk aslen Adanalıdır. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Öztürk, CNN Türk’te yaptığı habercilik anlayışı ile birçok üniversite ve dernekten ödüller kazanmıştır. Yılın Muhabiri ve En İyi Özel Haber gibi farklı ödüllerin sahibi olmuştur.

Fulya Öztürk kaç yaşında?

5 Ocak 1989 doğumlu olan sunucu Fulya Öztürk 33 yaşındadır. 2011 yılından günümüze kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden biri haline gelen Fulya Öztürk, ünlü TEDX’te de konuşmacı olmuştur. 2021 yılında Fox TV’ye transfer olan Öztürk, kariyerini Fox TV’de sürdürmektedir.

Fulya Öztürk evli mi?

Fulya ile Umudun Olsun programı sunucusu Fulya Öztürk evli değildir. Daha önce evlenmediği bilinen Öztürk, deprem, yangın, sel, savaş vb. bölgelerde yaptığı haberlerle hafızalara kazındı.

Fulya Öztürk boyu kaç?

Sunucu Fulya Öztürk’ün boyu 1.69 cm’dir. 55 kilo olduğu bilinen Öztürk Oğlak burcudur.