Yaz dizileri arasında olan ve televizyon ekranlarında ilk bölümleri ile yayınlanmaya başlayan Gül Masalı dizisinin yayın ve çekim detayları merak ediliyor. Gül Masalı dizisi nerede çekiliyor, Gül Masalı dizisi oyuncuları isimleri, Gül Masalı dizisi hangi gün oynuyor, Gül Masalı dizisi hangi kanalda yayınlanıyor sorularının yanıtları araştırılıyor. Başrollerde Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu isimleri yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur ve Sait Genay isimleri var.

Gül Masalı dizisi çekimleri İstanbul’da başladı ve Isparta’da devam edecek. Dizide, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca'nın ve Isparta'nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın hikayesi ekranlara taşınıyor. Pastel Film tarafından çekilen dizinin betosfer yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül üstleniyor.

Senaryosunu Aybars Bora Kahyaoğlu’nun yazdığı Gül Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk oturuyor. Gül Masalı dizisinin çekildiği yer, oyuncu kadrosu isimleri, çekim yeri, yeni bölüm ne zaman, yayın günü ve hangi gün hangi kanalda oynuyor sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor.

Gül Masalı dizisi hangi gün oynuyor?

Gül Masalı dizisi her hafta Paazar günü oynuyor. Dizinin yeni bölümü Pazar akşamı saat 20.00’de dizi severlerin beğenisine sunulacak. Dram türünde çekilen yapım ilk sezonu ile ekranlara geliyor.

Gül Masalı dizisi hangi kanalda yayınlanıyor?

Gül Masalı dizisi ATV kanalında yayınlanıyor. ATV’nin yaz dizilerinden olan Gül Masalı ilk bölümleri ile büyük beğeni topladı. Kısa sürede büyük ilgi gören dizi, ATV ekranlarında Pazar akşamları izleyici ile buluşuyor. Dizinin tekrar bölümleri aynı kanalda, farklı gün ve saatlerde yayınlanıyor.

Gül Masalı dizisi nerede çekiliyor?

Gül Masalı dizisi gül diyarı Isparta’da çekiliyor. Dizinin ilk bölümlerinden bazı sahneler İstanbul’da çekildi. Dizi çekimleri için yeni durak ise Isparta oldu. Gül Masalı dizisinin çekim setleri Isparta’nın doğa harikası ilçeleri ve mekanlarında kurulacak.

Gül Masalı dizisi oyuncuları isimleri

  • Erdem Kaynarca - Toprak Atabey
  • Gülper Özdemir - Gonca Aydın
  • Sarp Can Köroğlu - Arda Seçkin
  • Zehra Yılmaz - Ece Kardaş
  • Gülçin Hatıhan - Canan Atabey
  • Arif Pişkin - Tahir Aydın
  • Ayşenil Şamlıoğlu - Fatma
  • Fatma Tuğba Tutuğ - Zeynep
  • Suat Sungur - Aşk Doktoru

Gül Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler var; Sait Genay, Yağmur Başkurt – Nurbanu, Serdem Paçal – Arzu, Mehmet Şeker - Ali Tüfek, Bülent Düzgünoğlu - Halil Atabey. Murat Ercanlı – Hidayet, Turan Selçuk Yerlikaya – Yavuz, Hazal Pekgöz – Gülümser ve Kaan Berk Gültekin – Mehmet.