Güvercin dizisi yeni bölüm fragmanı olan Güvercin 9. Bölüm fragmanı dizinin ve Star TV’nin sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Yeni sezon dizilerinden olan ve büyük ilgi gören dizinin yayın günü ve ragman detaylarını öğrenmek isteyen dizi severler, Güvercin dizisi yeni bölüm ne zaman, hangi gün oynuyor? Güvercin dizisi hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Kenan rolünde Mehmet Ali Nuroğlu, Zülüf rolünde Almila Ada, Bedir rolünde Menderes Samancılar, Kevsa rolünde Nursel Köse, Celil rolünde Devrim Saltoğlu, Kasım rolünde Osman Albayrak ve Ökkeş rolünde Genco Özak’ı rol aldığı dizinin yayın detayları haberimizde yer alıyor.

GÜVERCİN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Güvercin dizisi yeni bölüm 9 Şubat 2020 Pazar günü oynuyor. Güvercin dizisi 9. Bölümü ile ekranlara geliyor. Yeni bölümde Kenan, gerçek annesi olan İsmihan’ın hastalığını ve Kevsa’nın ona çektirdiği eziyetleri öğreniyor. İsmihan ve Zülüf’le birlikte konağa dönen Kenan, konağın gerçek sahibinin annesi olduğunu söylüyor ve Kevsa’yı konaktan kovuyor.

GÜVERCİN HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Güvercin dizisi son bölüm Star TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Dizinin son bölümünde Kenan ve Zülüf, İsmihan’ı üzmemek için evlilik oyununa devam ederler. Zülüf ise Doktor İpek’in söylediklerini düşünüyor ve İpek ile Kenan arasında yaşananları merak ediyor. Ökkeş ise Nimet’in çocuğu olduğunu gizlemesine kızıp nişanı bozuyor.