Sezonun yeni dizilerinden Hekimoğlu 3. Bölümü ile devam ediyor. Hekimoğlu dizisi yeni bölüm fragmanı olan 3. Bölüm fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve dizinin son bölüm yayın günü ortaya çıkmıştı. Hekimoğlu dizisinin yeni bölümünü merak eden izleyiciler, Hekimoğlu dizisi ne zaman, hangi gün başlıyor? Hekimoğlu hangi kanalda, saat kaçta yayınlanıyor? Sorularına yanıt arıyor. Ünlü Amerikan dizisi House M.D.’den uyarlanan ve başrolünde Timuçin Esen, Oyuncu kadrosunda ise Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay olan Hekimoğlu dizisi yayın notları haberimizde yer alıyor.

HEKİMOĞLU 3. BÖLÜM HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Hekimoğlu dizisi 3. Bölüm 14 Ocak 2020 Salı günü, Kanal D kanalında yayınlanacak. Sevilen dizi uzun bir aranın ardından yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Hekimoğlu ve ekibi hastanedeki bir salgını kontrol altına almaya çalışacak.

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Hekimoğlu dizisi yeni bölüm bu akşam (14 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Hastanede başlayan salgın herkesi tedirgin ederken Ateş Hekimoğlu durumu çözmeye çalışacak. Sıradışı yöntemlerin adamı Hekimoğlu’nun ne yapacağı merak konusu olacak.