Son dönemin en çok sevilen dizilerinden Hekimoğlu'nun yeni bölümü, bu akşam ekranlara gelecek. Timuçin Esen'in başrolünde oynadığı, kadrosunda Okan Yalabık, Ebru Özkan, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay gibi isimlerin bulunduğu diziyle ilgili birçok konu merak ediliyor. Hülya Gezer'in yönettiği ve senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un yazdığı Hekimoğlu dizisinin çekimlerinin yapıldığı yer de merak konusu oldu. Peki Hekimoğlu hangi hastanede çekiliyor? Detaylar haberimizde...

HEKİMOĞLU NEREDE ÇEKİLİYOR

Hekimoğlu dizisini izleyenlerin en çok merak ettiği konuların başında, Hekimoğlu'nun hangi hastanede çekildiği yer alıyor. Hekimoğlu dizisi başlamadan bir süre önce yapımcılar birçok görüşme yaptı ve son olarak Okan Üniversitesi'yle anlaşma sağladı. İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Okan Üniversitesi Hastanesi'ne set kurulması kararlaştırıldı. Hastanenin aktif olarak hizmet vermeyen bir bölümüne set kuruldu ve çekimler başladı.

VALİDE ATİK HASTANESİ NEREDE

Hekimoğlu dizisini isteyenler, Valide Atik Hastanesi'nin nerede olduğunu merak ediyor. Yukarıda belirttiğimiz gibi Valide Atik Hastanesi olarak gösterilen hastane, aslında Okan Üniversitesi Hastanesi. Senaryo gereği hastaneye Valide Atik Hastanesi ismi veriliyor.