Kanal D ekranlarının sevilen hastane dizisi Hekimoğlu’nun son bölüm fragmanı olan Hekimoğlu 15. Bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Başrolünde Ateş Hekimoğlu rolü ile Timuçin Esen’in olduğu, oyuncu kadrosunda ayrıca Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz, Damla Colbay ve Güven Kıraç’ın rol aldığı dizinin fragman ve yayın günü detaylarını araştıran izleyiciler, Hekimoğlu yeni bölüm fragmanı yayında mı? Hekimoğlu dizisi hangi gün oynuyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. En son 14. Bölümü geçtiğimiz Salı günü yayınlanan dizinin son bölüm notları ortaya çıktı.

HEKİMOĞLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 15. BÖLÜM FRAGMANI

Hekimoğlu dizisi yeni bölüm fragmanı Hekimoğlu 15. Bölüm fragmanı yayınlanmadı. Sevilen dizinin çekimlerinin durduğu, bu yüzden son bölüm fragmanının paylaşılmadığı biliniyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hekimoğlu Vahap ile yüzleşmek durumunda kalmıştı. Vahap’ın Hekimoğlu’nun istifasını istediği, kabul etmeyince yönetim kurulunu topladığı ve büyük bir şokla karşılaştığı son bölümde ipler iyice gerilmişti.

HEKİMOĞLU DİZİSİNİN 14. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

HEKİMOĞLU DİZİSİ HANGİ GÜN OYNUYOR?

Hekimoğlu dizisi her hafta Salı günü oynuyor ancak dizinin yeni bölümü bu hafta yok. Kanal D’dan bu yönde bir açıklama yapılmazken, Salı akşamı saat 20.15’de dizinin tekrar bölümünün yayınlanacağı duyuruldu. Sevilen dizinin 14. Bölümünde Hekimoğlu ve ekibi hamile bir kadını ve bebeğini kurtarmak için büyük bir mücadele sergilemişti.