Hercai dizisi 30. Bölümü ile ekranlarda olacak. Dizinin fragman ve yeni bölüm yayın gününü merak eden dizi severler, Hercai son bölüm fragmanı olan Hercai 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı neler oldu? Hercai 30. Bölüm ne zaman, hangi gün, hangi kanalda oynayacak? Sorularına yanıt arıyor. Başrollerini Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nün paylaştığı, oyuncu kadrosunda Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Ayda Aksel’in yer aldığı Hercai dizisi fragman ve yayın notları haberimizde yer alıyor.

HERCAİ SON BÖLÜM FRAGMANI (HERCAİ 30. BÖLÜM FRAGMANI) YAYINDA MI?

Hercai dizisi son bölüm fragmanı olan 30. Bölüm fragmanı henüz yayında değil. Fragman, dizinin yayınlandığı kanalın ve dizinin sosyal medya sayfalarından paylaşıldığında sitemizden de paylaşılacak. Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı merakla beklenmeye devam ediyor.

HERCAİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı önümüzdeki günlerde yayınlanacak. Yeni bölümü Cuma günü yayınlanacak dizinin fragmanının Pazartesi ya da Salı günü yayınlanması bekleniyor. Hercai dizisinin en son 29. Bölümü ekranlara gelmişti. Azize’nin çiftliği ateşe verdiği 29. Bölümde Reyyan ve Miran birbirine daha çok yaklaşıyor ve Azize ile Miran’ın arası iyice açılıyordu.

HERCAİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Hercai dizisi yeni bölüm 31 Ocak 2020 Cuma günü, ATV kanalında yayınlanacak. Yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran dizinin 30. Bölümü ekranlarda olacak. Dizinin başlama saati ise 20.00 olarak duyuruldu.