Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı olan 33. Bölüm tanıtım fragmanı dizinin ve yayınlandığı ATV kanalının sosyal medya sayfalarından paylaşıldı. Yayınlandığı günün en çok izlenen yapımı olan Hercai dizisi son bölümü ile yine çok konuşulacak. Hercai son bölüm fragmanı hangi ipuçlarını barındırıyor? Sorusu da yanıt buldu. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerde yer aldığı, oyuncu kadrosunda ayrıca Serhat Tutumluer, Gülçin Santırcıoğlu, Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Ayda Aksel’in olduğu Hercai’nin fragman notları ortaya çıktı.

HERCAİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI – ŞUBAT 2020

Hercai dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Miran’a gizemli bir not geliyor. Notta, yaşadıkları felaketlerin nasıl başladığını öğrenmek istiyorsa, annesinin sırdaşını bulması gerektiği yazıyor. Notu okuyan Miran, takip edildiklerini söyleyerek çok sinirleniyor.

HERCAİ 33. BÖLÜM TANITIM FRAGMANI YAYINDA

Hercai dizisi 33. Bölüm tanıtım fragmanı yayına girdi. Dizinin ve yayınlandığı kanalın sayfalarından paylaşılan fragman kısa sürede milyonlarca kez izlendi. Hercai’nin son bölümü 21 Şubat Cuma günü saat 20.00’de ATV ekranlarından yayınlanacak.