Kanal 7 ekranlarında her gün Hint dizisi severlerle buluşan Can Yoldaşım dizisinde heyecan sürüyor. Hint dizisi Can Yoldaşım yeni bölüm fragmanı özeti izle 10 Ağustos Salı tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıma açıldı. Dizinin heyecanla beklenen 11. Bölümünde Mina, Sandiya’ya gelinlerin evde köle muamelesi gördüğünü, köleler gibi çalıştırıldıklarını ve Santos’un gelinlerine hem bir köle hem de bir eşya olarak baktığını söyleyecek. Sandiya’nın bu sözlere tepkisinin ne olacağı yeni bölümde ortaya çıkacak.

Can Yoldaşım 11. Bölüm fragmanı özeti izle olan son tanıtım ekranlardaki yerini aldı. Dizinin merakla beklenen son bölümünde Mohit, Santos’tan bilgisayar kursuna gidebilmek için izin isteyecek. Santos ise bu isteği kabul etmeyecek. Bunun üzerine Sandiya Ankur’un yanına gidecek ve ona bütün hayallerinin onun yüzünden mahvolduğunu dile getirecek. Suraj ise Santos’la konuşacak ve Mohit’in okula gitmesi için baskı yapacak.

Can Yoldaşım dizisinin 11. Bölümünde Santos, Suraj’ın sözlerine aldırış etmeyecek ve Mohit’i tatlıcı dükkanında çalıştırması gerektiğini söyleyecek. Annesini kırmaktan kaçınan Suraj’ın bu istek karşısında vereceği tepki ve Santos’a ne söyleyeceği sorusu yeni bölümde belli olacak.

Hint dizisi Can Yoldaşım yeni bölüm fragmanı özeti izle

Hint dizisi Can Yoldaşım yeni bölüm fragmanı özeti izle dizi severlerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Mohit, bir bilgisayar kursuna yazılmak istediğini Santos’a söyleyip, ondan bunun için izin isteyecek. Santos hem buna izin vermeyip hem de Mohit’in tatlıcı dükkanında çalışması için Suraj ile konuşacak. Suraj’ın annesinin isteğine yanıtı yeni bölümde izleyicilerle buluşacak.

Can Yoldaşım 11. Bölüm fragmanı özeti izle 10 Ağustos

Can Yoldaşım dizisi 11. Bölüm fragmanı özeti izle 10 Ağustos Salı tanıtımı yayınlandı. Dizinin yeni bölümüne Sandiya’nın abisi ile konuşması damga vuracak. Yeni evinde yaşayan bir ölüden farkının olmadığını söyleyen Sandiya, evdeki kitap sayfalarının okunmak için değil, tatlı satımında kullanılmak için olduğunu söyleyip abisine kızacak.

gelmiş geçmiş en iyi diziler listesi yabancı türk yerli