Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı 12 Şubat 2021 Cuma tanıtımı olan Yaralı Kalbim 10. Bölüm fragmanı özeti Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya hesaplarından paylaşıma açıldı. Dizinin yayınlanan son bölümünde büyükbaba, Geet’ten bebeği aldırmasını istedi ancak Geet bu isteğe karşı çıktı. Brij ise ailelerinin adını lekelediğini düşündüğü Geet’i öldürmeye kafasına koydu. Geet Brij’den kaçmaya çalışırken baygınlık geçirdi. Brij ise onu saklandığı yerde bulmayı başardı. Geet’in ailesi onu Brij’in elinden kurtarmak için her yolu denedi. Çocuğunu aldırmayacağını söyleyen Geet odasına kapatıldı. Geet’in babası onun yanına gelip kaçmasını söyledi ve Geet evden kaçmak için harekete geçti. Yaralı Kalbim Hint dizisinin 10. Bölümünde de heyecan eksik olmayacak. Dizinin yeni bölümü dizi severleri yine ekran başına kilitleyecek. Dizinin 10. Bölümü Cuma akşamı dizi severlerle buluşacak. Hindistan’da yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran ve orijinal adı Geet Hui Sabse Parayi olan Yaralı Kalbim dizisi, istemediği bir evlilik yapan Geet ve abisinin yaptığı hatalar yüzünden canı yanan Mann’in tesadüflerle dolu aşkını konu ediyor. Dizinin başrollerini Drashti Dhami ve Gurmeet Chaudhary paylaşıyor. Dizi, tüm engellere rağmen aşkın her şeyi aşacağını anlatıyor. Heyecanın ve temponun hiç düşmediği Hint dizisi 10. Bölümü ile yayında olacak.

Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı izle Kanal 7

Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı Kanal 7 tarafından paylaşıma açıldı. Dizide, masum bir köylü kızı olan Geet, Handa ailesine mensuptur. 18 yaşına geldiğinde ailesi onu dehşete düşüren bir karar alır. Geet’i, bir danışmanlık şirketinin sahibi olan Dev Khurana ile evlendirmek isterler. Kötü bir karaktere sahip olan Dev, evli olduğunu Geet’in ailesinden saklar ve para için evlenir. Geet, evliliklerinin ertesi günü kocası tarafından terk edilir ve köye döner. Hayatı büyük bilinmezlikler ve yakıcı sırlarla dolu olan Geet’in karşısına bir anda çıkan Mann onu yeniden hayata bağlar. Geet ve Mann arasında başlayan büyük aşkın onları nerelere sürükleyeceği sorusu ise Yaralı Kalbim dizisinin yeni bölümlerinde yanıt bulacak.

Yaralı Kalbim 10. Bölüm fragmanı özeti izle 12 Şubat Cuma

Yaralı Kalbim 10. Bölüm fragmanı özeti olan 12 Şubat Cuma tanıtımı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Nissar Parvez’in oturduğu, yapımcısı Gül Khan olan, dram ve romantik türü ile ekranlara gelen dizinin oyuncu kadrosunda Drashti Dhami, Gurmeet Chaudhar, Abhinav Shukla, Anju Mahendru, Nikunj Malik, Melanie Pais, Tanushree Kaushal isimleri yer alıyor.