Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti olan 8 Mart 2021 Pazartesi tanıtımı Kanal 7’nin ve Hint yapımının sosyal medya mecraları aracılığı ile paylaşıma açıldı ve dizi severlerin ilgisine sunuldu. Hint dizisinin 33. Bölümünde izleyicileri şaşırtacak önemli gelişmeler yaşanacak. Mann, Geet için satın aldığı şirketine başka birine satacak. Mann’ın bu hareketi Geet’i derinden yaralayacak. Naintara hapisten çıkıp serbest kalacak. Geet’i ortadan kaldırmak için plan yapan Naintara’ya bu konuda en önemli yardımı Sasha yapacak. Yaralı Kalbim 33. Bölüm özeti fragmanı paylaşıldı. Kanal 7 ekranlarında günlük olarak yayınlanan Hint dizisinin 33. Bölümünde Naintara, Mann’ın karşısına çıkacak ve onu açıkça tehdit eden cümleler kuracak. Mann ise Naintara’yı karşısında görünce şok olacak ve Geet’in onu görmemesi için çabalayacak. Naintara, şirkette kendi hakkı olduğunu söyleyip, işleri sahiplenmek isteyecek. Şirketin Naintara’ya değil, kendisine ait olduğunu söyleyen Mann ise onu uzaklaştırmaya çalışacak. Naintara, Mann ve Geet’ten intikam almak için sinsi bir plan yapacak. Yaralı Kalbim dizisinin yeni bölümünde izleyicileri şaşırtacak duygusal yakınlaşma da ekranlarda yerini alacak.

Hint dizisi Yaralı Kalbim yeni bölüm fragmanı özeti izle

Hint yapımı Yaralı Kalbim dizisi yeni bölüm fragmanı özeti yayına girdi. Dizinin son bölümünde Naintara, özgürlüğüne kavuştuktan sonra hiç vakit kaybetmeden intikamının peşine düşecek. Mann ve Geet’e acı çektirmek isteyen Naintara’nın planı herkesi çok şaşırtacak.

Yaralı Kalbim 33. Bölüm özeti fragmanı izle Kanal 7

Yaralı Kalbim dizisi 33. Bölüm özeti fragmanı Kanal 7’nin hesaplarından paylaşıma sunuldu. Hindistan’da 2010-2011 yılları arasında izleyici ile buluşan ve Star One kanalında 470 bölüm yayınlanan Hint dizisi, ülkemizde Kanal 7 ekranlarında tekrar bölümleri ile yayınlanıyor. Orijinal adı Geet – Hui Sabse Parayi olan, dram ve romantik türleri ile ekranlara gelen yapımın 33. Bölümünde Mann’ın Geet’i kollarının arasına alması diziye damga vuracak.

Yaralı Kalbim 8 Mart 2021 fragmanı özeti izle

Yaralı Kalbim dizisi 8 Mart 2021 Pazartesi özeti yayınlandı. Dizinin başrollerini Drashti Dhami (Geet) ve Gurmeet Chaudhary (Maan) paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler yer alıyor;

  • Abhinav Shukla (Dev)
  • Karishma Randhawa (Naintara)
  • Kanika Maheshwari (Sasha)
  • Suhasini Mulay (Savitri)
  • Nikunj Malik (Anwesha)
  • Melanie Pais (Nandini)
  • Tanushree Kaushal (Parminder)