İkimizin Yerine son bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Kanal 7 ekranlarında her gün saat 16.10’da yayınlanan Hint dizisinin yeni bölüm fragmanı çok konuşulacak. İkimizin Yerine 14 Mart fragmanı ve özeti ne oldu? İkimizin Yerine 554. Bölüm fragmanı ne anlatıyor? Soruları yanıt buldu. Orijinal adı Balika Vadhu olan ve çocuk yaşta evlendirilen bir kızın dramı ile başlayan dizi yepyeni konular ve oyuncular ile devam ediyor. Nandini, Anandi ve Jagdish’in hikayesinin izlendiği dizide yeni bölümler Nandini çevresinde şekilleniyor. İkimizin Yerine fragman detayları haberimizde yer alıyor.

İKİMİZİN YERİNE 14 MART FRAGMANI VE ÖZETİ

İkimizin Yerine 14 Mart 2020 Cumartesi fragmanı ve özeti yayına girdi. Aşk, pişmanlık, hüzün, dram, umut ve entrikalar ile örülü Hint dizisi son bölümü olan 554. Bölümü ile ekranlara gelecek.

İKİMİZİN YERİNE 554. BÖLÜM FRAGMANI – YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İkimizin Yerine dizisi 554. Bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yeni bölüm fragmanı bir çok soruya da yanıt veriyor. Oyuncu kadrosunda Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda ve Shashank Vyas’ın rol aldığı, dram ve romantik türleri ile ekranlara gelen İkimizin Yerine’nin 22 Mart Pazar günü final yapacağı konuşuluyor.