İkimizin Yerine son bölüm fragmanı ekranlara geldi. Kanal 7’nin büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hint dizisi İkimizin Yerine, tüm heyecanı ile devam ediyor. İkimizin Yerine 537. Bölüm fragmanı olan İkimizin Yerine 26 Şubat fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı özeti ne oldu? Soruları yanıt buldu. Nandini, Anandi ve Magla’nın ekseninde oynayacak yeni bölümde birçok yeni gelişme var. Son bölümde Magla akıl sağlığını yitirecek. Mart ayında final yapması beklenen İkimizin Yerine son bölüm fragman detayları ortaya çıktı.

İKİMİZİN YERİNE 537. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı olan İkimizin Yerine 537. Bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı. Hint dizisinin son bölümünde Nandini nihayet annesinin kim olduğunu öğreniyor ve Magla’nın tüm oyunları ortaya çıkıyor. Magla’dan nefret eden Nandini Anandi’nin evine gitmek istiyor. Akira ise bu habere çok sinirleniyor ve Anandi’den intikam almak için harekete geçiyor.

İKİMİZİN YERİNE 26 ŞUBAT FRAGMANI YAYINLANDI

İkimizin Yerine dizisi 26 Şubat 2020 fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Nandini’yi kaybeden Magla akli dengesini yitirecek oyuncak bebeği kızı zannetmeye başlayacak. Kamli ise durumu Anandi’ye anlatacak. Anandi bu duruma üzülüp Magla’yı alıp kendi evine getirecek ancak Nandini bu duruma çok öfkelenecek.

İKİMİZİN YERİNE HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

İkimizin Yerine dizisi Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanıyor. Sevilen dizinin 537. Bölümü 26 Şubat 2020 Çarşamba günü, saat 16.10’da ekranlara gelecek. 22 Mart’ta final yapması beklenen dizide heyecan giderek artıyor.