Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı olan İkimizin Yerine 528. Bölüm fragmanı ve özeti ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlandığı kanalın sosyal medya sayfalarından paylaşılan fragman ve detayları merak ediliyor. İkimizin Yerine son bölüm fragmanı yayında mı? İkimizin Yerine 528. Bölüm özeti ne oldu? Sorularına yanıt arayan izleyiciler, popüler Hint dizisinin yarınki bölümü hakkındaki detayları öğrenmek istiyor. İkimizin Yerine dizisine dair ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

İkimizin Yerine dizisi son bölüm fragmanı yayınlandı. Anandi ve Jagdish’in evliliği ve çocuk gelin dramına dikkat çekilen televizyon yapımı, Hindistan’da 8 yıl boyunca devam etti ve ardından Türk televizyonlarında yayınlanmaya başladı. İkimizin Yerine dizisi yarınki bölüm fragmanı Kanal 7’nin sosyal medya sayfasından paylaşıldı.

İKİMİZİN YERİNE 528. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ NE OLDU?

İkimizin Yerine dizisi 528. Bölüm fragmanı ve özeti ekranlara geldi. Gerçek adı Balika Vadhu olan, Türk televizyonlarında ise İkimizin Yerine adıyla yayınlanan Hint dizisinin oyuncu kadrosunda Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda ve Shashank Vyas var. Yönetmen koltuğunda Sidharth Sengupta ve Pradeep Yadav oturuyor. Dizinin senaristleri ise Purnendu Shekhar, Gajra Kottary, Rajesh Dubey, Usha Dixit, Raghuvir Shekhawat, Manisha Singh, Kovid Gupta ve Raman Manaktala isimlerinden oluşuyor. Dram ve romantik türleri ile ekranlara gelen dizi Mart ayı sonunda final yapacak.