İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı olan İkimizin Yerine 19 Şubat 2020 fragmanı ekranlara geldi. Kanal 7’nin sosyal medya mecralarından paylaşılan İkimizin Yerine 530. Bölüm fragmanı ve özeti çok ses getirecek. Anandi, Nandini, Magla ve Jagdish’in yaşamının konu edildiği Hint dizisinin son bölümü yarın izleyici ile buluşacak. İkimizin Yerine son bölüm fragmanı hangi ipuçlarını barındırıyor? Sorusu yanıt buldu. Dizinin 19 Şubat’ta yayınlanacak yeni bölümünün özeti ve detayları ortaya çıktı.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 19 ŞUBAT FRAGMANI

İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı olan İkimizin Yerine 19 Şubat fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Anandi, uzun uğraşların ardından Nandini’yi kurtarmayı başaracak. Büyük bir korku yaşayan Nandini ise evden kaçtığından dolayı Anandi’den özür dileyecek.

İKİMİZİN YERİNE 530. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ – SON FRAGMAN

İkimizin Yerine 530. Bölüm fragmanı ve özeti ekranlara geldi. Dizinin son fragmanı bir çok ipucu veriyor. Son bölümde Nandini’nin başına gelenleri öğrenen Magla, soluğu Anandi’nin evinde alacak ve Nandini’yi Anandi’ye karşı doldurmaya çalışacak. Kalyani ise Anandi’den Nandini’ye gerçekleri anlatmasını isteyecek. Bütün bunlardan kafası karışan Anandi, babaannesinin sözleriyle şok olacak.

İKİMİZİN YERİNE SON BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

İkimizin Yerine dizisi son bölüm olan 530. Bölüm 19 Şubat 2020 Çarşamba günü saat 16.10’da yayınlanacak. Dizi Kanal 7 ekranlarında seyirci ile buluşacak ve macera kaldığı yerden devam edecek.