İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı olan İkimizin Yerine 516. Bölüm fragmanı ve özeti dizinin sosyal medya sayfasından paylaşıldı. Ülkemizde ciddi bir izleyici kitlesi olan Hint dizileri arasında yer alan ve hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarından seyirci ile buluşan İkimizin Yerine dizisi fragman ve yayın günü notları merak ediliyor. İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı ve özeti yayınlandı mı? İkimizin Yerine 516. Bölüm fragmanı neler oldu? İkimizin Yerine hangi günler, hangi kanalda oynuyor? Sorularına yanıt aranıyor. Dizi hakkında merak edilen detaylar haberimizde cevap buluyor.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çocuk yaşta evlenen bir kızın dramının anlatıldığı Hint dizisinin 516. Bölümü ekranlara gelecek. Asıl adı Balika Vadhu olan, Türk televizyonlarında yayınlanması için İkimizin Yerine ismi konulan yapım önemli izlenme oranlarına erişiyor.

İKİMİZİN YERİNE 516. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ NELER VAR?

İkimizin Yerine dizisi 516. Bölüm fragmanı ve özeti ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Avinash Mukherjee, Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda, Shashank Vyas, Smita Bansal gibi isimler olan dizinin son bölümü yarın ekranlarda olacak.

İKİMİZİN YERİNE HANGİ GÜNLER, HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

İkimizin Yerine dizisi hafta içi her gün, Kanal 7 kanalında izleyici ile buluşuyor. Saat 16.10’da başlayan yapım dizi hayranlarını her gün ekran başına kilitliyor.