Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan Hint dizisi İkimizin Yerine, yeni bölüm fragmanı ile olay oldu. İkimizin Yerine son bölüm fragmanı olan İkimizin Yerine 527. Bölüm fragmanı ve özeti yayında mı? Sorusunun yanıtını arayan izleyiciler, İkimizin Yerine yarınki fragmanı detaylarını merak etmeye başladı. Çocuk gelin dramına dikkat çekilen yapımın fragman detayları haberimizde yer alıyor.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE OLDU?

İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen Hint dizisinin son bölümünde kocasının öldüğünü öğrenen Harki büyük bir şok yaşayacak. Harki, bütün olanlardan dolayı Kamli’yi suçlayacak ve Harki’ye öfkesini kusacak. Magla ise Akira’nın yokluğunda evine geri dönmeyi düşünecek.

İKİMİZİN YERİNE 527. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

İkimizin Yerine dizisi 527. Bölüm fragmanı ve özeti ortaya çıktı. Dizinin yeni bölümünde Anandi, Nandini’ye kızı olduğunu söylemek isteyecek ancak Magla onu bu düşünceden vazgeçirmek için elinden geleni yapacak. Anandi ise Nandini ve Shivam için büyük bir doğum günü partisi düzenleyecek. Bu partiden rahatsız olan Magla Anandi’yi huzursuz etmek için elinden geleni yapacak.

İKİMİZİN YERİNE FİNAL BÖLÜMÜ TARİHİ NE ZAMAN?

İkimizin Yerine dizisi final bölümü tarihi 22 Mart 2020 Pazar günü olacak. İkimizin Yerine yeni bölüm ise 16 Şubat 2020 Pazar günü Kanal 7 ekranlarında yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde Shivam, doğum gününü Nandini ile birlikte ortak kutlayacağını öğrenecek ve kıskançlık krizlerine girecek. Shivam’ın öfkesi nelere yol açacak? Sorusu yeni bölümde yanıt bulacak.