İkimizin Yerine 521. Bölüm özeti ve fragman detaylarını öğrenmek isteyen dizi severler, İkimizin Yerine yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İkimizin Yerine son bölüm fragmanı ne anlatıyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan Hint dizisi İkimizin Yerine, ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip. Orijinal adı Balika Vadhu olan ve çocuk yaşta evlenen genç bir kızın dramının anlatıldığı İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragman detayları haberimizde yer alıyor.

İKİMİZİN YERİNE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İkimizin Yerine dizisi yeni bölüm fragmanı dizinin yayınlandığı kanalın sosyal medya sayfalarından yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Avinash Mukherjee, Toral Rasputra, Pratyusha Banerjee, Avika Gor, Surekha Sikri, Vibha Anand, Janvi Chheda, Shashank Vyas olan dizinin son bölüm fragmanı az önce ekranlara geldi ve kısa sürede büyük ilgi gördü.

İKİMİZİN YERİNE 521. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ NE OLDU?

İkimizin Yerine dizisi 521. Bölüm fragmanı ve özeti ekranlara geldi. Yönetmen koltuğunda Sidharth Sengupta ve Pradeep Yadav’ın olduğu, senaryosunu Purnendu Shekhar, Gajra Kottary, Rajesh Dubey, Usha Dixit, Raghuvir Shekhawat, Manisha Singh, Kovid Gupta ve Raman Manaktala’nın yazdığı, drama, romantik türündeki dizinin yeni bölümü 10 Şubat 2020 Pazartesi günü saat 16.10’da yayınlanacak.