İncir Ağacı dizisi son bölüm fragmanı olan 112. Bölüm fragmanı yayına girdi. İncir Ağacı 24 Mart fragmanı ve özeti yayında mı? Sorusu yanıt buldu. TRT 1 ekranlarında Pazartesi ile Cuma günleri arasında saat 15.00’de dizi severler ile buluşacak İncir Ağacı dizisinde Ocak ailesinin hikayesi ekranlara taşınıyor. Ayla Hacıoğulları’nın senaryosunu kaleme aldığı dizi, 70’li yıllar atmosferini televizyona aktarıyır. İncir Ağacı dizisi yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde yer alıyor.

İNCİR AĞACI YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 24 MART FRAGMANI

İncir Ağacı dizisi yeni bölüm fragmanı olan 24 Mart fragmanı yayına girdi. Dizinin yeni bölümü 24 Mart Salı günü saat 15.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünde Orhan, Hasret’i eve götürmek için ikna etmeye çalışacak. Hasret ise eve gitmemek için direnecek.

İNCİR AĞACI 112. BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

İncir Ağacı dizisi 112. Bölüm fragmanı ve özeti ekranlara geldi. Orhan ve Hasret nihayet bir araya geliyor ancak aralarındaki anlaşmazlıkları çözemiyorlar. Oyuncuları arasında Özlem Güveli, Arif Nazım, Burakhan Yılmaz ve Buket Kurtez olan dizinin son bölümü izleyici ile Salı günü buluşacak.