İncir Ağacı dizisi tüm heyecanı ile devam ediyor. TRT 1 ekranlarında geçtiğimiz yılın Ekim ayında başlayan ve yayınına ara vermeden devam eden İncir Ağacı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İncir Ağacı 115. Bölüm fragmanı olan İncir Ağacı 27 Mart fragmanı izleyici ile buluştu. TRT’nin Seksenler dizisi ile birlikte günlük dizileri arasında yer alan ve Ayla Hacıoğlulları’nın senaristliğini yaptığı dizi Pazartesi ile Cuma günleri arasında saat 15.00’de yayınını sürdürüyor. 1970’li yıllara giden ve Ocak ailesinin hikayesini anlatan dizi, önemli izlenme rakamlarına erişiyor. İncir Ağacı son bölüm fragmanı ve detayları haberimizde yer alıyor.

İNCİR AĞACI 115. BÖLÜM FRAGMANI – 27 MART FRAGMANI

İncir Ağacı dizisi 115. Bölüm fragmanı (27 Mart Cuma fragmanı) izleyici ile buluştu. Sevilen dizinin yeni bölümünde Gönül ile Hasret karşılaşıyor. Oyuncuları arasında Özlem Güveli, Arif Nazım, Burakhan Yılmaz ve Buket Kurtez olan TRT 1 dizisinin son bölümü 27 Mart Cuma günü saat 15.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

İNCİR AĞACI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

İncir Ağacı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1’in günlük dizilerinden olan İncir Ağacı’nın fragmanı kanalın sosyal medya sayfalarından paylaşıldı ve kısa sürede önemli izlenme rakamlarına erişti. İncir Ağacı dizisi fragmanı izleyicinin beğenisine sunuldu.