TRT 1’in günlük dizilerinden olan İncir Ağacı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İncir Ağacı 120. Bölüm fragmanı olan İncir Ağacı 3 Nisan 2020 Cuma fragmanı ekranlara geldi. TRT 1’in Türk dizileri arasında yer alan İncir Ağacı dizisi hafta içi her gün saat 15.00’de dizi severler ile buluşmaya devam ediyor. Oyuncu kadrosunda Özlem Güveli (Neriman), Arif Nazım (Cemal), Burakhan Yılmaz (Orhan), Buket Kurtez (Suzan), Damla Tombak (Belgin), Faruk Pakiş (Yavuz), Ece Baliç (Perihan) ve Sidal Damar (Kerime) olan dizide Ocak Ailesi’nin 70’li yıllardaki yaşam öyküsü anlatılıyor. Oto tamir dükkanı sahibi olan Cemal Ocak, eşi ve 4 çocuğu ile yaşayan şerefli bir adamdır. Ocak Ailesi’nin hikayesi TRT 1 ekranlarında yayınına devam ediyor.

İNCİR AĞACI 120. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

İncir Ağacı dizisi 120. Bölüm fragmanı yayına girdi. Yapımcısı Mesut Uçakan ve Hüseyin Türkyıldırır olan, Sonsuzkare Yapım tarafından hazırlanan dizinin senaristi ise Ayla Hacıoğulları. İncir Ağacı dizisi 120. Bölümü 3 Nisan 2020 Cuma günü ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünde Ayfer, Orhan ve Hasret’i gizlice izlemeye çalışırken bir merdiven kazası geçiriyor.

İNCİR AĞACI YENİ BÖLÜM FRAGMANI – 3 NİSAN FRAGMANI

İncir Ağacı dizisi yeni bölüm fragmanı olan İncir Ağacı 3 Nisan fragmanı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Nuh Şen ve Hamit Coşkun’un oturduğu, hikayesi 70’li yılların Türkiye’sinde geçen dizide Orhan ve Hasret’in öyküsü son bölümlere damga vurmaya devam ediyor.