Jet Sosyete dizisi dünya televizyonlarında bir ilki gerçekleştirecek. Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı, BKM tarafından hazırlanan eğlenceli dizi Jet Sosyete’de sürpriz bir bölüm ekrana gelecek. Jet Sosyete ne zaman başlıyor 2020? Jet Sosyete hangi gün oynuyor? Jet Sosyete hangi kanalda yayınlanıyor? Sorularına yanıt bulundu. Daha önce denenmemiş bir yöntemi deneyecek olan ekip, evden hazırlanan özel bir bölüm ile seyircinin karşısına çıkıyor. Jet Sosyete’nin EvdeKal Özel Bölümü Star TV ekranlarında olacak. Dizinin yeni bölümünde sosyal izolasyonun çekim tekniğine dönüştürüldüğünü izleyeceğiz.

JEY SOSYETE NE ZAMAN BAŞLIYOR, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Jet Sosyete dizisi yeni bölüm 8 Nisan 2020’de başlıyor ve Çarşamba günü oynuyor. Jet Sosyete’nin özel bölümünde Gizem, İzmir’de annesinin evinde çok sıkılıyor ve hayranlarının ilgisinin özlemi içinde oluyor. Evde bunalan Cengiz ise çareyi bahçede yaşamakta buluyor. Safiye, salgına karşı çamaşır suyundan medet umuyor, Ozan ise ilk kez yalnız ve flörtsüz kalıyor.

JET SOSYETE HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Jet Sosyete dizisi son bölüm Star TV kanalında, saat 20.00’de başlıyor. Jet Sosyete’nin özel bölümünde bu hafta oyuncular sahnelerini evlerinden görüntülü konuşma ile çektiler. Tüm oyuncuların evlerinden görüntülü konuşma ile sete girmeden çektikleri bölüm dizi severler ile buluşacak.