Kanal 7’de yayınlanan Kalbin Dili filminin çekim ve yayın detayları merak ediliyor. Kalbin Dili filmi oyuncuları Elif Halil kimdir, Kalbin Dili filmi nerede çekildi, Kalbin Dili filmi ne zaman kaç yılında çekildi? Sorularının yanıtları araştırılıyor. Yönetmen koltuğunda Zeynep Tor’un oturduğu, MedyaLab tarafından çekilen ve yapımcısı Çağrı Gedikoğlu olan filmin müziklerini ünlü müzisyen Yücel Arzen hazırladı.

Hayriye Ersöz’ün senaryosunu yazdığı Kalbin Dili filminin başrollerinde Ayşen Gürler, Halis Bayraktaroğlu, Burak Temiz ve Su Burcu Yazgı Coşkun isimleri yer aldı. Filmde, Halil küçük yaşlarında anne ve babasını bir trafik kazasında kaybediyor. Bu olaydan dolayı travma yaşıyor ve konuşma yeteneğini kaybediyor. Komşuları ise babasının eski iş ortağı olan Mümtaz’ın yanına götürüyor. Halil’i ailede en çok kabullenen ve sahiplenenler evin küçük kızı Elif ve hizmetçi Kevser oluyor. Elif ile Halil’in öyküsü Kanal 7’de ekranlara taşınıyor. Kalbin Dili filminin çekildiği yer, oyuncu kadrosu karakterleri, film hangi yıl çekildi ve yapımla ilgili merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde thepapelbet yer alıyor.

Kalbin Dili filmi kaç yılında ne zaman çekildi?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Kalbin Dili filmi 2013 yılında çekildi. Hayatın acımasız gerçekleri ile küçük yaşta tanışan minik yüreklerin yaşamlarından kesitlerin yer aldığı Kalbin Dili filminde Elif ile Halil’in yüreklere dokunan hikayesi ekrana geliyor. Film Kanal 7 ekranlarında farklı tarihlerde ve saatlerde izleyiciler ile buluşmaya thepapelbet giriş devam ediyor.

Kalbin Dili filmi nerede çekildi?

Kalbin Dili filmi İstanbul’un farklı ilçelerinde çekildi. Filmin ana çekim yeri İstanbul oldu. Köy çekimlerinin ise nerede yapıldığına dair bir bilgi bulunmuyor. Çekimler tamamlandıktan sonra film Kanal 7'de yayınlandı.

Kanal 7 Kalbin Dili filmi oyuncuları Elif Halil kimdir?

  • Ayşen Gürler
  • Halis Bayraktaroğlu
  • Burak Temiz (Halil)
  • Su Burcu Yazgı Coşkun (Elif)