Kefaret dizisi ekranlara hızlı bir giriş yaptı. Başrollerde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un rol aldığı Kefaret dizisi kısa sürede büyük ilgi gördü. 25 Film tarafından çekilen ve dram türü ile ekranlara gelen dizinin yönetmen koltuğunda Mesude Erarslan oturuyor. Senaryosu Mahinur Ergun ve Melih Çam tarafından yazılan dizi her hafta Pazar günü yayınlanıyor. Kefaret 4. Bölüm full izle ve Kefaret son bölüm full izle adresi Fox TV tarafından paylaşıldı. Kefaret 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sorusu ise yanıt buldu. Kefaret dizisine dair merak edilen son bölüm detayları haberimizde yer buluyor.

KEFARET 4. BÖLÜM FULL İZLE

Kefaret 4. Bölüm full izle adresi Fox TV tarafından paylaşıldı. Dizinin yayınlanan 4. Bölümünde Zeynep’in gözaltına alınması sonrası Sude ile baş edemeyen Sinan ablasını yardıma çağırdı. Ancak bunun kötü bir fikir olduğunu anlaması uzun sürmedi. Münevver, Sude’nin psikolojisini alt üst etti. Ahmet ise Zeynep’i emniyetten çıkardı ve karşılığında eski evlerinde baş başa bir zaman geçirmelerini istedi. Ahmet, bu sayede ilişkilerini onarmak için bir şans elde edeceğini düşündü.

KEFARET 4. BÖLÜM İZLE

KEFARET SON BÖLÜM FULL İZLE

Kefaret dizisi son bölüm full izle adresi paylaşıma sunuldu. Dizinin son bölümünde Zeynep’in Ahmet’in teklifini reddetmesi üzerine Ahmet çok sinirlendi ve Zeynep’in kabus gibi bir gece yaşamasına neden oldu. Münevver ise yakınlaşmaya başlayan Sinan ve Zeynep’i ayırmak için Sude üzerinden planlar yaptı.

KEFARET 5. BÖLÜM FRAGMANI TANITIMI

Kefaret 5. Bölüm fragmanı tanıtımı olan Kefaret dizisi yeni bölüm fragmanı dizi severler ile buluştu.