Kırmızı Oda dizisinin son bölüm yayın günü ve tarihi ile dizinin oynadığı kanal ve başlama saati merak ediliyor. Kırmızı Oda yeni bölüm ne zaman başlıyor? Kırmızı Oda hangi gün oynuyor? Kırmızı Oda hangi kanalda yayınlanıyor? Kırmızı Oda saat kaçta başlıyor? Sorularının yanıtı ortaya çıktı. Dram ve psikolojik türleri ile ekrana gelen Kırmızı Oda dizisi, Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı eserinden uyarlandı. Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. Başrolde Binnur Kaya’nın yer aldığı yapımın oyuncu kadrosunda Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Gülçin Kültür Şahin, Ruhi Sarı, Semi Keçik, Burcu Kara, Emre Kınay ve Hande Doğandemir gibi usta oyuncular yer alıyor. Kırmızı Oda dizisinin yayın notları haberimizde yer alıyor.

KIRMIZI ODA HANGİ GÜN OYNUYOR?

Kırmızı Oda dizisi her hafta Cuma günü oynuyor. Dizinin tekrar bölümleri hafta içi ve hafta sonu farklı saatlerde ekrana geliyor.

KIRMIZI ODA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kırmızı Oda dizisi yeni bölüm 20 Kasım 2020 Cuma akşamı başlıyor. İlgiyle izlenen dizinin son bölümü saat 20.00’de izleyici ile buluşuyor.

KIRMIZI ODA HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Kırmızı Oda dizisi TV8 kanalında yayınlanıyor. Masterchef, Survivor, Doya Doya Moda gibi çok izlenen yapımların kanalı olan TV8’de Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizi de ekranlara geliyor.