Tapasya ile İçça tanışacağı Kördüğüm dizisinin yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. Kördüğüm yeni bölüm özeti fragmanı olan Kördüğüm 9 Haziran fragmanı özeti ekranlara geldi. Dizinin Salı akşamı saat 19.00’da yayınlanacak yeni bölümünde Damini eski işinden ayrılıp yeni işine başlayacak. Evin hanımı ise kızı İçça’yı istemeyecek. Damini bu problemi çözmek için İçça ile gizli bir oyun bulacak ve kimseye kızı olduğunu söylemeyecek. Kördüğüm son bölüm fragmanı özeti olan Kördüğüm 2. Bölüm özeti fragmanı yayınlandı. “İki Farklı Yaşamın Ortak Öyküsü” sloganı ile ekranlara gelen dizi 2008-2015 yılları arasında Hindistan’da gösterildi ve büyük izlenme rakamlarına ulaştı. Orijinal adı Uttaran olan dizisi ülkemizde Kördüğüm adıyla yayınlanıyor.

KÖRDÜĞÜM YENİ BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI – KÖRDÜĞÜM 9 HAZİRAN FRAGMANI ÖZETİ

Kanal 7’de ilk bölümü yayınlanan ve ikinci bölümü merakla beklenen Hint yapımı Kördüğüm dizisinin 9 Haziran fragmanı özeti olan Kördüğüm yeni bölüm özeti fragmanı yayınlandı. Hindistan’da çok sevilen ve reyting rekorları kıran dizide Tapasya ile İçça’nın hikayesi ekranlara taşınacak.

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM FRAGMANI ÖZETİ – KÖRDÜĞÜM 2. BÖLÜM ÖZETİ FRAGMANI

Kördüğüm dizisinin 2. Bölüm özeti fragmanı olan Kördüğüm son bölüm fragmanı özeti yayına dizi severlerle buluştu. Ünlü işadamı Bay Thakur ile Divya’nın kızları Tapasya ile babasını küçük yaşta kaybeden İçça’nın yolu annesinin işi sayesinde aynı konakta kesişecek. Sürükleyici bir hikayesi olan Kördüğüm dizisi Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.