Kemal Sunal’ın eğlenceli komedi filmi Korkusuz Korkak’ın başrol oyuncuları ve diğer karakterleri merak ediliyor. Korkusuz Korkak filmindeki Esin kimdir, Mehtap gerçek adı ne? Korkusuz Korkak filmindeki sekreter kim, Hemşire Sevil, Bedia kimdir? Korkusuz Korkak filmi Arap, Ayı Abbas, Amorti Kazım, Gaddar Kerim, Gerzek Hamdi kim? Sorularının yanıtı bulundu. 1979 yılında İstanbul’un her iki yakasında da çekilen Korkusuz Korkak filminde Mülayim Sert’in komik maceraları ekrana taşınıyor. 6 ay ömrünün kaldığını öğrenen Mülayim’in güldüren halleri ekranlara yansıyor. Korkusuz Korkak filminin merak edilen oyuncuları ve karakterleri haberimizde yer alıyor.

şaşkın damat filmi nerede çekildi

KORKUSUZ KORKAK SEKRETER ESİN KİMDİR, MEHTAP’IN GERÇEK ADI NE?

Korkusuz Korkak filminde Esin karakteri ile rol alan oyuncu Aynur Akkum, Mehtap karakteri ile yer alan oyuncunun gerçek adı ise Muzaffer Nebioğlu’dur.

KORKUSUZ KORKAK HEMŞİRE SEVİL KİMDİR, BEDİA KİM?

Yeşilçam’ın ölümsüz filmlerden Korkusuz Korkak filminde Hemşire Sevil karakterini Ayşin Atay, Bedia Hanım karakterini ise deneyimli oyuncu Remziye Fırtına canlandırıyor.

salako filmi nerede çekildi kaç yılında çekildi

KORKUSUZ KORKAK ARAP, AYI ABBAS, AMORTİ KAZIM KİMDİR?

Kemal Sunal’ın başrolde olduğu Korkusuz Korkak filminde yer alan Arap karakterinin gerçek adı Celal Yonat, Ayı Abbas karakterinin gerçek adı Turgut Özatay, Amorti Kazım karakterinin gerçek adı ise Yavuz Şeker’dir.

KORKUSUZ KORKAK GADDAR KERİM, GERZEK HAMDİ KİM?

Yeşilçam’ın unutulmaz yapımlarından olan Korkusuz Korkak filminde rol alan Gaddar Kerim’in gerçek adı Hikmet Taşdemir, Gerzek Hamdi karakterinin adı ise Kadir Kök’tür. Ayrıca Sansar Selim karakterini Muhteşem Durukan, Melek karakterini ise Belkıs Dilligil canlandırıyor.

garip filmi nerede çekildi, fatoş kimdir