Efsane film Salako Show TV ekranlarında yayınlanacak. Kemal Sunal’ın ve Meral Zeren’in efsane filmi çekim yerleri, konusu, oyuncu kadrosu ve karakterleri ile merak edilmeye devam ediyor. Arzu Film tarafından 1974 yılında çekilen Salako filmi oyuncuları kim? Salako filmi konusu ne? Salako filmi nerede çekilmiş, nerede çekildi? Salako’nun çevrildiği köy nerede? Salako Emine’nin gerçek ismi nedir? Soruları yanıt arıyor. Atıf Yılmaz ve Ertem Eğilmez’in Türk sinemasına kazandırdığı efsane filmle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

SALAKO FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR? EMİNE GERÇEK İSMİ NE?

Salako filmi oyuncuları Kemal Sunal, Meral Zeren, İhsan Yüce, Feridun Çölgeçen ve Oktar Durukan’dır. Salako filminde Emine karakteri ile rol alan oyuncunun gerçek ismi Meral Zeren’dir. Salako filminin yönetmen koltuğunda Atıf Yılmaz, yapımcı koltuğunda ise Ertem Eğilmez var. Salako şarkısı ise Urfalı Babi tarafından söylendi.

hababam sınıfı ne zaman nerede çekildi müzesi nerede

SALAKO NEREDE ÇEKİLMİŞ, SALAKO NEREDE ÇEKİLDİ?

Salako filmi İstanbul Çatalca’da, İnceğiz Mağaralarında, Kestanelik ve Örcüncü köylerinde çekilmiştir. Salako filmi İstanbul’un Çatalca ilçesinde çekildi. Filmde yer alan mağaralar bugün Kemal Sunal mağaraları olarak da biliniyor. Mağaraların Cenevizlilerden kaldığı söyleniyor.

SALAKO FİLMİ KONUSU NEDİR?

Salako filmi konusu, babası Emine’yi sevmediği bir adamla evlendirmeye çalışır. Emine ise bu durumdan kurtulmak için dağa kaçmayı planlar ve planı için Salako’yu kullanır. Salako ise Emine’yi kendisine aşık zannederek ona yardım eder. Emine’nin asıl amacı sevgilisi Hamido’ya ulaşmaktır. Hamido Emine’yi reddedip babasına yollamaya çalıştığında olaylar gelişir.

çarıklı milyoner filmi nerede çekildi kaç yılında

SALAKO FİLMİ HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, HANGİ GÜN OYNUYOR?

Salako filmi Show TV kanalında, 9 Şubat 2020 Pazar günü oynuyor. Komedi türünde olan ve hiç eskimeyen Kemal Sunal filmleri arasında yer alan Salako filmi, Türk sinemasından vazgeçemeyenler için yeniden gösterimi ile ekranlara geliyor.

şendul şaban filmi nerede çekildi kaç yılında