ATV’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman her hafta Çarşamba günü dizi severler ile buluşuyor. Geçen hafta 17. Bölümü yayınlanan dizinin bu hafta yeni bölümünün olup olmadığını merak eden izleyiciler, Kuruluş Osman bu hafta var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman? Kuruluş Osman bugün var mı? Kuruluş Osman hangi gün oynuyor? Sorularına yanıt aramaya başladı. Ünlü oyuncu Burak Özçivit’in başrol oynadığı, Bala Hatun rolünde ise Özge Törer’in rol aldığı tarihi dizinin son bölüm yayın günü ve detayları ortaya çıktı.

KURULUŞ OSMAN BU HAFTA VAR MI? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kuruluş Osman dizisi bu hafta yok. Her hafta Çarşamba günü ekranlara gelen dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Diziye bir süre ara verildi. Çekimleri de durdurulan dizinin yeni bölümünün ne zaman olduğu belirsizliğini koruyor. ATV ekranlarında bugün saat 20.00’de yabancı film Malefiz, ve saat 21.45’de yabancı film Karayip Korsanları izleyici ile buluşacak. Diriliş Osman olarak da bilinen Kuruluş Osman dizisinin son bölümünde Osman Bey, Moğol-Bizans işbirliğine engel olmak için yeni hamleler yapmıştı.

KURULUŞ OSMAN BUGÜN VAR MI? HANGİ GÜN OYNUYOR?

Kuruluş Osman dizisi yeni bölümü bugün yok. Kuruluş Osman dizisi her hafta Çarşamba günü oynuyor. Ancak bu hafta son bölümü olan 18. Bölümü yayınlanmayacak. Kuruluş Osman dizisinin 17. Bölümünde Moğolların desteğini alan Alişar Bey, otorite kurmak için harekete geçmişti. Balgay ise intikam için yeni planlar yapıyordu. Osman Bey’i yeni sürprizlerin beklediği 18. Bölüm en az 3-4 hafta daha yayınlanmayacak gibi görünüyor.