Kuruluş Osman dizisinin 16. Bölümü ekranlarda yerini alacak. Kuruluş Osman ne zaman yayınlanacak? Kuruluş Osman hangi gün başlıyor? Kuruluş Osman hangi kanalda oynuyor? Sorularına yanıt arayan dizi severler, Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş öyküsünün anlatıldığı ve Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olan Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm yayın günü ve detaylarını araştırıyor. Oyuncuları arasında Burak Özçivit, Ragıp Savaş, Özge Törer, Saruhan Hünel, Alma Terzic, Nurettin Sönmez, Seda Yıldız, Eren Vurdem, Buse Arslan Akdeniz ve Aslıhan Karalar olan tarihi dizinin yayın notları haberimizde yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN, HANGİ GÜN BAŞLIYOR?

Kuruluş Osman dizisi 25 Mart 2020 Çarşamba günü başlıyor. Dizinin son bölümünde Osman Bey ve Alpleri, Balgay ve nökerlerini pusuya düşürüyor ve bu esnada Dündar Bey ortaya çıkıyor. Dündar Bey, Osman Bey’e meydan okuyor ve kavgaya tutuşuyorlar. Osman Bey, Dündar’a Moğollarla işbirliği yapmasının bedelini ödetecek.

KURULUŞ OSMAN HANGİ KANALDA OYNUYOR, SAAT KAÇTA?

Kuruluş Osman dizisi ATV kanalında, saat 20.00’de oynuyor. Yayınlandığı günlerde en çok izlenen yapımlardan olan dizinin yeni bölümünde Osman Bey, Dündar Bey’i ortadan kaldırıyor. Dündar’ın ardından Kayı Obası’nın Beyinin kim olacağı yeni bölümde yanıt bulacak. Ayrıca Osman Bey tarafından pusuya düşürülen Balgay’ın akıbeti de son bölümde belli olacak.