Kuruluş Osman dizisinde heyecan yeni yayınlanacak 8. Bölüm ile devam ediyor. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı olan Kuruluş Osman 8. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman dizisi yayın günü ve fragman ayrıntılarını merak eden dizi severler, Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman hangi gün oynuyor? Kuruluş Osman hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Sorularına yanıt arıyor. Başrolde Osman Gazi rolüyle Burak Özçivit’in rol aldığı, oyuncu kadrosunda ayrıca Ragıp Savaş, Özge Törer, Saruhan Hünel, Alma Terzic, Nurettin Sönmez, Seda Yıldız, Eren Vurdem, Buse Arslan Akdeniz ve Aslıhan Karalar’ın yer aldığı tarihi dizinin yayın ve fragman ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

KURULUŞ OSMAN HANGİ GÜN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kuruluş Osman son bölüm 29 Ocak 2020 Çarşamba günü, ATV kanalında yayınlanacak. Sevilen tarihi dizi 8. Bölümü ile ekranlarda olacak. Çekimleri Beykoz Riva’da devam eden Kuruluş Osman dizisine Engin Altan Düzyatan’ın Ertuğrul rolüyle dahil olacağına yönelik iddialar konuşulmaya devam ediyor.

KURULUŞ OSMAN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm bu akşam (29 Ocak), saat 20.00’de başlayacak. Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluş hikayesinin anlatıldığı yapım, Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı niteliğinde çekilmeye başlamıştı.

KURULUŞ OSMAN 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm fragmanı olan 8. Bölüm fragmanı yayında. Dizinin yeni bölümünde Osman ve Alpleri Yannis’in kurduğu tuzaktan kurtulacak. Şeyh Edebalı’yı ve Osman’ı elinden kaçıran Yannis ise yeni planlar yapacak. Osman cephesinde ise yeni gelişmeler olacak. Osman, yengesi Selcan’ı Bala Hatun’u istemek için Şeyh Edebalı’ya gönderecek ancak Şeyh Edebalı kızını Osman’a vermeyecek.