Show TV’de izleyici ile buluşan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin çekim detayları merak ediliyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi nerede çekiliyor hangi ilde şehirde? Kuzey Yıldızı çekildiği yer neresi? Sorularının cevapları aranıyor. Başrollerini Kuzey ve Yıldız rolleri ile İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in paylaştığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Toygan Avanoğlu, Aslıhan Kapanşahin, Berfin Nilsu Aktaş ve Gizem Güneş rol alıyor.

Eğlenceli komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk yapımında, yıllar sonra birbirine kavuşan iki aşığın komik hikayesi adiosbet ekrana yansıyor. Doğa harikası mekanlarda yapılan çekimler ise izleyicinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi Ordu’nun neresinde çekiliyor ve çekim yeri neresi sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi nerede çekiliyor hangi ilde şehirde?

Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi Ordu'da çekiliyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi Ordu şehrinde çekiliyor. Dizinin çekimlerinin büyük bölümü Ordu’nun Kabadüz ilçesinde bulunan Çambaşı Yaylası’nda, Ordu’da bulunan bir diğer ünlü yayla olan Perşembe Yaylası’nda ve Aydındere Taşbaşı Obası / Yaylası’nda yapılıyor.

Kuzey Yıldızı dizisi çekildiği yer neresi?

Kuzey Yıldızı dizisinin çekildiği yer Ordu ilidir. Dizinin çekimleri için özellikle Ordu’nun sahil ilçeleri kullanılıyor. Dizinin bazı sahnelerinin ise Giresun ilimizde yapıldığı biliniyor.