Masterchef Türkiye 2020’nin en popüler yarışmacılarından olan Barbaros Yoloğlu’nun hayatı merak ediliyor. Masterchef Barbaros kimdir, aslen nereli, burcu ne, mesleği ne? Masterchef Barbaros boyu kaç, elendi mi? Sorularının yanıtlarını arayan izleyiciler, yarışmada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Barbaros Yoloğlu’nun biyografi bilgilerini araştırıyor. Yarışmada son 6’ya kalan ve en güçlü şampiyon adaylarından biri olan Barbaros Yoloğlu, şeflerden de sık sık övgüler almaya ve mutfaktaki hünerlerini konuşturmaya devam ediyor. Barbaros Yoloğlu’nun yaşamına dair detaylar, kim, nereli ve hangi burç olduğu, memleketi, boy bilgisi ve yarışmadan elenip elenmediği ile ilgili soruların yanıtları haberimizde yer alıyor.

MASTERCHEF BARBAROS KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu 28 Nisan 1994’de Samsun Alaçam’da doğdu. Çocukluğunda birçok spor dalı ile uğraştı. Turizm Lisesi’nin ardından Erzurum’da üniversite eğitimi gördü. Erzurum’da uzun yıllar kalarak çalıştı. 2018’de Bodrum’a giderek mutfaklarda çalışmaya başladı. Bodrum Bitez’de bulunan bir restoranda aşçılık yapan Barbaros Yoloğlu, Masterchef 2020 kadrosuna dahil oldu.

Masterchef yarışmacıları para alıyor mu, para ödülü ne kadar?

Barbaros Yoloğlu

MASTERCHEF BARBAROS ASLEN NERELİ?

Masterchef 2020’nin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Barbaros Yoloğlu aslen Samsun Alaçamlıdır. Lise yıllarına kadar Samsun’da yaşayan, daha sonra üniversite eğitimi için Erzurum’da yaşamını sürdüren ve bu ilimizde uzun süre çalışma hayatının içinde olan Barbaros Yoloğlu, daha sonra yaşamını Bodrum’da sürdürdü.

MASTERCHEF BARBAROS MESLEĞİ NE?

Masterchef 2020 yarışmacılarından biri olan Barbaros Yoloğlu’nun mesleği aşçılıktır. Özellikle son 2 yıldır profesyonel olarak aşçılık yapan ve kariyerine devam eden Barbaros Yoloğlu, Masterchef Türkiye yarışmasında da bu yeteneklerini konuşturmayı sürdürüyor.

Barbaros Yoloğlu

MASTERCHEF BARBAROS BURCU NE?

28 Nisan doğumlu olan Masterchef Barbaros Yoloğlu’nun burcu Boğadır. İlk eleme turunu başarıyla geçen Barbaros Yoloğlu üçlü düelloda Asma Yaprağında Barbun yemeği ile final turuna çıkmış ve final turunda Çerkez Tavuğu yemeği ile ilk 16’da yer almayı başarmıştı.

Masterchef Serhat kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

MASTERCHEF BARBAROS BOYU KAÇ?

Masterchef Barbaros Yoloğlu’nun boyu 180 cm’dir. Geçmiş yıllarda çok kilolu olan Barbaros Yoloğlu’nun mevcut kilosu ise 78-80 arasındadır.

Barbaros Yoloğlu

MASTERCHEF BARBAROS ELENDİ Mİ?

Masterchef Barbaros Yoloğlu yarışmadan henüz elenmedi. Barbaros Yoloğlu’nun Masterchef 2020’ye devam edip etmeyeceği sorusu Pazar gecesi yapılacak elemede belli olacak.