Masterchef 2020 heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Yarışmanın en çok konuşulan isimlerinden olan Barbaros Yoloğlu’nun biyografi bilgileri araştırılıyor. Masterchef Barbaros kimdir? Masterchef Barbaros nereli? Masterchef Barbaros kaç yaşında? Masterchef Barbaros eski hali nasıl? Masterchef Barbaros Yoloğlu burcu ne? Sorularının yanıtları ortaya çıktı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri olduğu Masterchef Türkiye’ye başvuran, kariyer planlarını gerçekleştirmek ve hedeflediklerini elde etmek için büyük çaba gösteren Barbaros Yoloğlu ön eleme turlarındaki performansı ile dikkat çekti. Üçlü düelloda asma yaprağında barbun yapan ve en iyi tabağı hazırlayıp final turuna çıkan Barbaros Yoloğlu, bu turda da çerkez tavuğu yaparak ilk 16 yarışmacı arasına girdi. Diğer yarışmacılarla girdiği iddialarla gündem olan Barbaros Yoloğlu’nun hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, yaşı, eski kilolu hali ve hangi burç olduğu soruları haberimizde yanıt buluyor.

MASTERCHEF BARBAROS KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu 28 Nisan 1994 tarihinde Samsun’un Alaçam ilçesinde dünyaya geldi. Lise eğitimine kadar güreş başta olmak üzere pek çok spor dalı ile yakından ilgilenen Barbaros Yoloğlu, Turizm Lisesi’nde eğitim gördü ve bir süre turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalıştı. Üniversiteyi Erzurum’da okuyan Barbaros Yoloğlu, bu şehirde uzun yıllar kaldı ve çalışma hayatını da bir taraftan sürdürdü. 2018 yılında tekrar mutfaklara dönen Barbaros Yoloğlu, Bodrum Bitez’de bulunan bir restoranda aşçılık yapmaya başladı. Masterchef 2020 kadrosuna dahil olan Barbaros Yoloğlu, yarışmanın iddialı isimleri ve şampiyon adayları arasında bulunuyor.

Masterchef Mehmet Şef evli mi, ailesi, eşi ve kızı kim?

Barbaros Yoloğlu

MASTERCHEF BARBAROS NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu aslen Alaçam Samsunludur. Son 2 yıldır Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Barbaros, Masterchef yarışması dolayısıyla bir süredir İstanbul’da bulunuyor.

MASTERCHEF BARBAROS KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu 26 yaşındadır. Barbaros, özellikle et ürünleri konusundaki uzmanlığı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Barbaros Yoloğlu

MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU BURCU NE?

28 Nisan doğumlu olan Masterchef yarışmacısı Barbaros Yoloğlu’nun burcu Boğa’dır.

Masterchef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek kimdir, nereli, ne iş yapıyor?

MASTERCHEF BARBAROS ESKİ HALİ NASIL?

Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu’nun eski hali merak ediliyor. Bir dönem aldığı kilolarla dikkat çeken ve daha sonrasında bu fazla kiloları sıkı bir programla veren Barbaros Yoloğlu şu an 78 kilodur.

Barbaros Yoloğlu