Masterchef 2020’de heyecan sürüyor. Son 6 yarışmacının yer aldığı yarışmanın jüri üyeliğini usta şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna yapıyor. Pazartesi, Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri ekrana gelen Masterchef Türkiye 2020’nin eleme geceleri ise Pazar günü oluyor. Her hafta bir ismin yarışmaya veda ettiği programın en çok konuşulan isimlerinden olan Barbaros Yoloğlu’nun yaşamına dair detaylar merak ediliyor. Masterchef Barbaros Yoloğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Masterchef Barbaros evli mi, hangi burç? Sorularının yanıtları aranıyor. Diğer yarışmacılarla girdiği diyaloglar ve iddialarla sık sık gündem olan Barbaros Yoloğlu’nun hayatı, kim ve aslen nereli olduğu, burcu ve mesleği ile ilgili merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer buluyor.

MASTERCHEF BARBAROS KİMDİR?

Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu 28 Nisan 1994 tarihinde Samsun’un Alaçam ilçesinde dünyaya gözlerini açtı. Lise yıllarına dek güreş ve birçok spor dalı ile yakından ilgilenen Barbaros Yoloğlu, güreşi bırakmasının ardından Turizm Lisesi’nde eğitim görmeye başladı. Eğitimi sırasında turizm bölgelerinde stajyer öğrenci olarak çalıştı. Üniversiteyi Erzurum’da okudu ve Erzurum’da uzun yıllar çalışma hayatını sürdürdü. 2018 yılında yeniden mutfaklara döndü ve Bodrum Bitez’de bir restoranda çalışmaya başladı. Aşçı olan Barbaros Yoloğlu yarışmaya Bodrum’dan katıldı.

Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir, nereli, yaşı, boyu, kilosu, eşi kim?

Barbaros Yoloğlu

MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU KAÇ YAŞINDA?

1994 doğumlu olan Masterchef Barbaros Yoloğlu 26 yaşındadır. Özellikle et ürünlerinde iyi olan Barbaros Yoloğlu, kariyer planlarını gerçekleştirmek ve hedeflerine ulaşmak için Masterchef’e katıldığını dile getirmişti.

MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU NERELİ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu Alaçam Samsunludur. Masterchef Türkiye’nin üçlü düello turunda 40 dakikada asma yaprağında barbun yapan Barbaros Yoloğlu, en iyi tabağı hazırlayan isim olarak final turuna kaldı ve final turunda Çerkez Tavuğu yemeğindeki başarısı ile ilk 16 yarışmacı arasına dahil oldu.

Barbaros Yoloğlu

MASTERCHEF BARBAROS YOLOĞLU EVLİ Mİ?

Masterchef 2020 yarışmacılarından olan Barbaros Yoloğlu evli değildir. Barbaros Yoloğlu’nun sevgilisi hakkında ise bir bilgi bulunmuyor.

Masterchef Danilo'nun eşi Tuğçe Demirbilek kimdir, nereli, ne iş yapıyor?

MASTERCHEF BARBAROS HANGİ BURÇ?

Masterchef 2020 yarışmacısı Barbaros Yoloğlu Boğa burcudur. 180 cm boyunda olan Barbaros Yoloğlu’nun kilosu ise 78’dir.

Barbaros Yoloğlu